•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Voor de mooiste houten schutting komt u planken kopen bij Van der Heijden Houthandel in Heesch. Ons aanbod aan hout voor uw schutting is eindeloos. Kies planken van geïmpregneerd vuren in diverse tinten. Of gaat uw voorkeur uit naar geschaafd hardhout? Wat uw wensen voor uw houten schutting ook zijn, wij leveren er de juiste materialen voor.

Ga zelf aan de slag met houten schutting planken óf laat u ontzorgen

Bent u een echte doe-het-zelver? Door de planken voor uw houten schutting in Heesch bij ons te kopen kunt u meteen aan de slag. De planken worden op basis van uw wensen op maat gezaagd. Zo hoeft u de schutting alleen nog maar op te bouwen. Of maak het nog makkelijker en bestel meteen een tuinscherm waar de planken reeds aan elkaar zijn getimmerd. Dat maakt het bouwen van uw schutting wel heel makkelijk.

Planken voor uw houten schutting gekocht? Onze service gaat nóg verder!

Bij het kopen van houten schuttingplanken, ontvangt u uitstekende service gedurende het hele proces. Dit begint tijdens het oriënteren en gaat verder met het leveren van uw bestelling. Ook hierna zijn wij u nog steeds van dienst. U mag onze deskundigheid altijd blijven raadplegen. En is er onderhoud nodig? Wij verzorgen het graag voor u.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Voor persoonlijk advies en een antwoord op al uw vragen mag u altijd contact met ons opnemen via 0412 - 452 718. Kom ook eens langs in onze showroom in Heesch! Heeft u al precies voor ogen welke houten schutting planken u wilt kopen? Vraag hiervoor direct een offerte aan. Dit doet u eenvoudig via onze website. Binnen twee dagen nemen wij contact met u op om u een passende prijs voor te stellen. 

Relevante pagina's

Houthandel den bosch | Houthandel eindhoven | Houthandel nijmegen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.