•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Voor de mooiste houten schutting komt u planken kopen bij Van der Heijden Houthandel in Heesch. Ons aanbod aan hout voor uw schutting is eindeloos. Kies planken van geïmpregneerd vuren in diverse tinten. Of gaat uw voorkeur uit naar geschaafd hardhout? Wat uw wensen voor uw houten schutting ook zijn, wij leveren er de juiste materialen voor.

Ga zelf aan de slag met houten schutting planken óf laat u ontzorgen

Bent u een echte doe-het-zelver? Door de planken voor uw houten schutting in Heesch bij ons te kopen kunt u meteen aan de slag. De planken worden op basis van uw wensen op maat gezaagd. Zo hoeft u de schutting alleen nog maar op te bouwen. Of maak het nog makkelijker en bestel meteen een tuinscherm waar de planken reeds aan elkaar zijn getimmerd. Dat maakt het bouwen van uw schutting wel heel makkelijk.

Planken voor uw houten schutting gekocht? Onze service gaat nóg verder!

Bij het kopen van houten schuttingplanken, ontvangt u uitstekende service gedurende het hele proces. Dit begint tijdens het oriënteren en gaat verder met het leveren van uw bestelling. Ook hierna zijn wij u nog steeds van dienst. U mag onze deskundigheid altijd blijven raadplegen. En is er onderhoud nodig? Wij verzorgen het graag voor u.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Voor persoonlijk advies en een antwoord op al uw vragen mag u altijd contact met ons opnemen via 0412 - 452 718. Kom ook eens langs in onze showroom in Heesch! Heeft u al precies voor ogen welke houten schutting planken u wilt kopen? Vraag hiervoor direct een offerte aan. Dit doet u eenvoudig via onze website. Binnen twee dagen nemen wij contact met u op om u een passende prijs voor te stellen. 

Relevante pagina's

Houthandel den bosch | Houthandel eindhoven | Houthandel nijmegen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.