•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Voor de mooiste houten schutting komt u planken kopen bij Van der Heijden Houthandel in Heesch. Ons aanbod aan hout voor uw schutting is eindeloos. Kies planken van geïmpregneerd vuren in diverse tinten. Of gaat uw voorkeur uit naar geschaafd hardhout? Wat uw wensen voor uw houten schutting ook zijn, wij leveren er de juiste materialen voor.

Ga zelf aan de slag met houten schutting planken óf laat u ontzorgen

Bent u een echte doe-het-zelver? Door de planken voor uw houten schutting in Heesch bij ons te kopen kunt u meteen aan de slag. De planken worden op basis van uw wensen op maat gezaagd. Zo hoeft u de schutting alleen nog maar op te bouwen. Of maak het nog makkelijker en bestel meteen een tuinscherm waar de planken reeds aan elkaar zijn getimmerd. Dat maakt het bouwen van uw schutting wel heel makkelijk.

Planken voor uw houten schutting gekocht? Onze service gaat nóg verder!

Bij het kopen van houten schuttingplanken, ontvangt u uitstekende service gedurende het hele proces. Dit begint tijdens het oriënteren en gaat verder met het leveren van uw bestelling. Ook hierna zijn wij u nog steeds van dienst. U mag onze deskundigheid altijd blijven raadplegen. En is er onderhoud nodig? Wij verzorgen het graag voor u.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Voor persoonlijk advies en een antwoord op al uw vragen mag u altijd contact met ons opnemen via 0412 - 452 718. Kom ook eens langs in onze showroom in Heesch! Heeft u al precies voor ogen welke houten schutting planken u wilt kopen? Vraag hiervoor direct een offerte aan. Dit doet u eenvoudig via onze website. Binnen twee dagen nemen wij contact met u op om u een passende prijs voor te stellen. 

Relevante pagina's

Houthandel den bosch | Houthandel eindhoven | Houthandel nijmegen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.