•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Als u graag zelf de mouwen uit de handen steekt om uw tuin op te knappen, dan gaat u voor het beste tuinhout naar Van der Heijden Houthandel vlakbij Den Bosch. U vindt bij ons alles dat u nodig heeft voor het creëren van de tuin van uw dromen. Van planken voor het bouwen van een schutting tot balken voor het maken van een overkapping, wij zorgen dat u het hout exact op maat ontvangt, zodat u direct aan de slag kunt.

Veelzijdig assortiment tuinhout bij de specialist nabij Den Bosch

Dat tuinhout een veelzijdig is, hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. U kunt het ter decoratie plaatsen in de vorm van boomschorsmatten of sierbalken. Of maak er een tuinhuisje, schutting of terras van. Van der Heijden Houthandel levert voor elk specifiek project het juiste type hout met de door u gewenste afwerking. Wilt u tuinhout voor uw tuin in Den Bosch laten impregneren, schaven of op maat laten maken? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Zo snel mogelijk aan de slag met uw project

Ziet u uzelf al zitten in uw tuin in Den Bosch die is afgewerkt met het mooiste tuinhout? Vertel ons dan direct uw wensen door te bellen naar 0412 - 452 718 of langs te komen in onze showroom. Wij zorgen ervoor dat het hout zo snel mogelijk voor u wordt gemaakt, zodat u snel aan de slag kunt met uw project.

Relevante pagina's

Tuinhout eindhoven | Tuinhout nijmegen | Tuinschutting beton


Wilt u liever eerst ons advies?