•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Gaat u zelf aan de slag met het bouwen van uw tuinschutting in Heesch of wilt u deze liever per tuinscherm kopen? Bij Van der Heijden Houthandel zijn beide opties mogelijk. Schakel ons in voor maatwerk bij het kopen van de materialen voor uw tuinschutting. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we er perfect aan kunnen voldoen.

Een tuinscherm of tuinschutting kopen dat tot op de millimeter aan uw wensen voldoet

Na het kopen van uw tuinschutting of tuinscherm, kunt u er meteen mee aan de slag. Hiervoor zorgen wij doordat wij uw bestelling op maat zagen, maken of timmeren. Hierbij wordt tot op de millimeter aan uw wensen voldaan. Het is zelfs mogelijk om uw schutting compleet op te bouwen bij u thuis. Dát is pas ontzorging.

Maatwerk is ons sleutelwoord

Wij bieden maatwerk aan iedereen die een schutting of tuinscherm in Heesch komt kopen. Dit begint met adviseren. Vertel ons uw behoeften, dan ontvangt u persoonlijk advies. Ook bij het aanvragen van een offerte speelt maatwerk een grote rol. Doordat onze tuinschermen en -schuttingen op maat zijn, zijn onze prijzen dat ook. Vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan en u weet binnen twee werkdagen meer over de specifieke prijzen.

Zien we u snel in onze showroom?

In onze showroom in Heesch hebben we ons ruime aanbod aan tuinschuttingen en tuinschermen gemaakt van verschillende houtsoorten uitgestald. Zo bekijkt en vergelijkt u de materialen eenvoudig. Weet u niet precies welke schutting het best bij uw tuin past? Vraag onze adviseurs ernaar. Zij weten alles over hout en voorzien u van persoonlijk advies. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Ook wanneer u belt via 0412 - 452 718 kunt u rekenen op advies op maat. 

Relevante pagina's

Vellingdeel | Vuren rabatdelen | Vurenhout balken


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.