•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Gaat u zelf aan de slag met het bouwen van uw tuinschutting in Heesch of wilt u deze liever per tuinscherm kopen? Bij Van der Heijden Houthandel zijn beide opties mogelijk. Schakel ons in voor maatwerk bij het kopen van de materialen voor uw tuinschutting. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we er perfect aan kunnen voldoen.

Een tuinscherm of tuinschutting kopen dat tot op de millimeter aan uw wensen voldoet

Na het kopen van uw tuinschutting of tuinscherm, kunt u er meteen mee aan de slag. Hiervoor zorgen wij doordat wij uw bestelling op maat zagen, maken of timmeren. Hierbij wordt tot op de millimeter aan uw wensen voldaan. Het is zelfs mogelijk om uw schutting compleet op te bouwen bij u thuis. Dát is pas ontzorging.

Maatwerk is ons sleutelwoord

Wij bieden maatwerk aan iedereen die een schutting of tuinscherm in Heesch komt kopen. Dit begint met adviseren. Vertel ons uw behoeften, dan ontvangt u persoonlijk advies. Ook bij het aanvragen van een offerte speelt maatwerk een grote rol. Doordat onze tuinschermen en -schuttingen op maat zijn, zijn onze prijzen dat ook. Vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan en u weet binnen twee werkdagen meer over de specifieke prijzen.

Zien we u snel in onze showroom?

In onze showroom in Heesch hebben we ons ruime aanbod aan tuinschuttingen en tuinschermen gemaakt van verschillende houtsoorten uitgestald. Zo bekijkt en vergelijkt u de materialen eenvoudig. Weet u niet precies welke schutting het best bij uw tuin past? Vraag onze adviseurs ernaar. Zij weten alles over hout en voorzien u van persoonlijk advies. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Ook wanneer u belt via 0412 - 452 718 kunt u rekenen op advies op maat. 

Relevante pagina's

Vellingdeel | Vuren rabatdelen | Vurenhout balken


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.