•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Gaat u zelf aan de slag met het bouwen van uw tuinschutting of wilt u deze liever per tuinscherm kopen? Bij Van der Heijden Houthandel uit Heesch, vlak bij Den Bosch, zijn beide opties mogelijk. Schakel ons in voor maatwerk bij het kopen van de materialen voor uw tuinschutting. Wij horen graag wat uw wensen zijn!

Een tuinscherm of tuinschutting kopen op maat

Na het kopen van uw tuinschutting of tuinscherm, kunt u er meteen mee aan de slag. Wij maken uw bestelling namelijk geheel op maat! We zagen, timmeren en werken de planken geheel naar uw wensen af, zodat deze tot op de millimeter aan uw wensen voldoen. We bouwen zelfs, indien gewenst, uw schutting compleet op bij u thuis. Dát is pas ontzorging. We leveren onze houten planken uit Brabant onder andere in:

Maatwerk is ons sleutelwoord

Wij bieden maatwerk aan iedereen die een tuinschutting komt kopen. Dit begint met adviseren: vertel ons uw behoeften, dan ontvangt u persoonlijk advies. Ook bij het aanvragen van een offerte speelt maatwerk een grote rol. Doordat onze tuinschermen en -schuttingen op maat zijn, zijn onze prijzen dat ook. Vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan en u weet binnen twee werkdagen meer over de specifieke prijzen. 

Zien we u snel in onze showroom?

In onze showroom in Heesch hebben we ons ruime aanbod aan tuinschuttingen en -schermen van verschillende houtsoorten uitgestald. Zo bekijkt en vergelijkt u de materialen eenvoudig, zodat u goed geïnformeerd uw tuinschutting van bijvoorbeeld beton kunt kopen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Ook wanneer contact met ons opneemt via 0412 - 452 718 of info@houthandelvanderheijden.nl, rekent op advies op maat. 

Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen