•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Gaat u zelf aan de slag met het bouwen van uw tuinschutting of wilt u deze liever per tuinscherm kopen? Bij Van der Heijden Houthandel zijn beide opties mogelijk. Schakel ons in voor maatwerk bij het kopen van de materialen voor uw tuinschutting. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we er perfect aan kunnen voldoen.

Een tuinscherm of tuinschutting kopen dat tot op de millimeter aan uw wensen voldoet

Na het kopen van uw tuinschutting of tuinscherm, kunt u er meteen mee aan de slag. Hiervoor zorgen wij doordat wij uw bestelling op maat zagen, maken of timmeren. Hierbij wordt tot op de millimeter aan uw wensen voldaan. Het is zelfs mogelijk om uw schutting compleet op te bouwen bij u thuis. Dát is pas ontzorging.

Maatwerk is ons sleutelwoord

Wij bieden maatwerk aan iedereen die een schutting of tuinscherm komt kopen. Dit begint met adviseren. Vertel ons uw behoeften, dan ontvangt u persoonlijk advies. Ook bij het aanvragen van een offerte speelt maatwerk een grote rol. Doordat onze tuinschermen en -schuttingen op maat zijn, zijn onze prijzen dat ook. Vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan en u weet binnen twee werkdagen meer over de specifieke prijzen.

Zien we u snel in onze showroom?

In onze showroom in Heesch hebben we ons ruime aanbod aan tuinschuttingen en tuinschermen gemaakt van verschillende houtsoorten uitgestald. Zo bekijkt en vergelijkt u de materialen eenvoudig. Weet u niet precies welke schutting het best bij uw tuin past? Vraag onze adviseurs ernaar. Zij weten alles over hout en voorzien u van persoonlijk advies. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Ook wanneer u belt via 0412 - 452 718 kunt u rekenen op advies op maat. 

Relevante pagina's

Vellingdeel | Vuren rabatdelen | Vurenhout balken


Wilt u liever eerst ons advies?