•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Bij het aanschaffen van houten planken voor uw project in regio Eindhoven, wilt u zeker zijn van hout van hoge kwaliteit. Dat is het geval wanneer u Van der Heijden Houthandel inschakelt. Deze kwaliteit start met een passend advies en komt vervolgens tot uiting in de materialen. Duurzaam, onderhoudsvriendelijk of onderhoudsvrij en goed geconstrueerd, dat is wat onze materialen kenmerkt.

Een gevarieerd assortiment aan houten planken in houthandel nabij Eindhoven

Voor al uw projecten in regio Eindhoven vindt u de geschikte houten planken in ons gevarieerde assortiment. Het assortiment bestaat onder andere uit:

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor een van deze materialen, komt u voor nog een aantal keuzes te staan. Zo varieert het tuin- en timmerhout van vurenhout tot aan hardhout en bij vlonders kiest u voor geïmpregneerd hout, hardhout of composiet.

Profiteer van een uitstekende service

De gewenste houten planken worden in onze houthandel in de buurt van Eindhoven, op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt of gezaagd. Vervolgens heeft u de keuze om zelf aan de slag te gaan of de montage over te laten aan onze vakmannen. Heeft u nog vragen over het assortiment of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Wij helpen u graag wanneer u langskomt in onze showroom in Heesch of wanneer u belt naar 0412 - 452 718.

Relevante pagina's

Houten planken Den Bosch | Houten planken Nijmegen | Houten planken Oss

Wilt u liever eerst ons advies?