•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Voor houten planken van hoge kwaliteit, moet u bij Van der Heijden Houthandel in Heesch, niet ver van Tilburg, zijn. Al meer dan 30 jaar helpen we particulieren, bedrijven, hoveniers en bedrijven aan hout van de hoogste kwaliteit. De projecten lopen uiteen, van een prachtige vlonder tot aan een degelijke schutting. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Prachtige houten planken voor ieder project in Tilburg

Het assortiment houten planken van onze houthandel nabij Tilburg, is compleet en breed. Wat betreft de houtproducten vindt u plaatmateriaal, rondhout, tuin- en timmerhout, vlonders, terrassen en schuttingen. Het assortiment wordt aangevuld met betonpoeren, sokkels, betonpalen en dakbedekking. We helpen u graag om te bepalen wat het geschikte hout is voor uw toepassing. Vertel ons wat u wilt realiseren en hoe u dat voor u ziet. Met deskundig advies vanuit onze kant, maakt u een weloverwogen keuze.

Profiteer van de uitgebreide dienstverlening

Wij maken de houten planken voor uw project in Tilburg op de millimeter nauwkeurig. Vervolgens is het aan u of u zelf de timmerwerken uitvoert of dat u het overlaat aan onze vakmannen. Na de aflevering verdwijnen wij niet uit beeld. Zo staan wij ook klaar voor onderhoud en uitbreiding. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar ons gevarieerde assortiment? U bent van harte welkom in onze showroom in Heesch. Ook bereikt u ons op 0412 - 452 718.

Relevante pagina's

Houten planken Rosmalen | Hardhouten balken | Geimpregneerde balken

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.