•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Voor het kopen van hardhouten balken en planken van hardhout is het aan te raden om naar een betrouwbare leverancier te gaan. Van der Heijden Houthandel in Heesch is al meer dan 30 jaar een begrip in de houtwereld. Door ons gevarieerde assortiment aan hardhouten balken en planken hebben wij al vele projecten succesvol gerealiseerd.

Hardhouten balken voor verschillende toepassingen

Wilt u een tuinhuis in Heesch bouwen? Of een spouwmuur in de garage? Wat u ook bouwt, het heeft een draagconstructie nodig waarop andere onderdelen kunnen rusten. De hardhouten balken van onze houthandel zijn hiervoor ideaal en worden gekenmerkt door de stevigheid en duurzaamheid. Zo gaat het om balken met een CE-keuring. Ze zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo vindt u hardhouten balken in verschillende houtsoorten, lengtes en diktes.

Planken van hardhout naar uw wens kopen

Het kan door het uitgebreide assortiment lastig zijn om te bepalen welke balken of planken van hardhout u dient te kopen. Om u hierbij te helpen, ontvangt u advies van onze vakmannen die alles van hout weten. Nadat u uw keuze gemaakt heeft, zagen wij de hardhouten balken en planken op de millimeter nauwkeurig. Wij zijn pas tevreden, wanneer het helemaal naar uw wens is.

Breng een bezoek aan de ruime showroom

Bent u van plan om planken of balken van hardhout te kopen? Kom dan eens langs in de ruime showroom en laat u deskundig adviseren door een van onze specialisten. Heeft u nog vragen die u van tevoren wilt stellen? Wij staan u ook graag telefonisch te woord wanneer u belt naar 0412 - 452 718.

Relevante pagina's

Houten planken Tilburg | Geimpregneerde balken | Houten balken kopen

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.