•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Geïmpregneerde balken gaan veel langer mee dan onbewerkt hout. Dat maakt geïmpregneerde balken ideaal voor gebruik in de tuin. Gebruik deze houten balken voor het bouwen van een, als dak dragende constructie van uw nieuwe tuinhuis, pergola , overkapping en voor alle andere constructies die met geïmpregneerd hout beter beschermd zijn tegen de weersomstandigheden

Geïmpregneerde balken: voordelig en duurzaam

In het verleden werden houten balken vooral geïmpregneerd door schilderwerk of door ze onder te dompelen. Tegenwoordig zijn er technieken waarmee het middel onder hoge druk diep in het hout wordt geperst. Dat maakt het hout erg duurzaam. Houten balken die goed geïmpregneerd zijn hebben een levensduur van minimaal 10 tot 20 jaar. Ter vergelijking, dat is ongeveer dezelfde levensduur die aan hardhout wordt toegekend. Het verschil is dat geïmpregneerde balken van geschaard vuren veel goedkoper zijn. Tel uit uw winst

Zelf aan de slag of uitbesteden?

Wij bieden al onze klanten volledige service. Dat begint nog voordat u een bestelling plaatst. Heeft u houten balken die geïmpregneerd zijn nodig? Of past hardhout beter bij uw project? Welke aanvullende materialen heeft u nog nodig? Heeft u het juiste gereedschap? Onze vakmensen bieden u de helpende hand. Letterlijk, want als u de bouw van uw schutting, tuinhuis of veranda in Heesch liever uitbesteedt staan wij ook voor u klaar. 

Kies voor maatwerk bij Van der Heijden Houthandel

Of u nu graag zelf timmert of het liever uitbesteedt aan onze professionals in Heesch, het is prettig wanneer het hout dat u bestelt in de juiste afmetingen bij u wordt afgeleverd. De meeste mensen hebben hiervoor zelf niet het gereedschap in huis. Daarom zagen wij al het hout dat u bestelt perfect op maat.

Kom langs of vraag een offerte aan

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we uw input nodig. Weet u precies wat u nodig heeft, vraag dan direct een offerte aan. Voor advies op afstand belt u met 0412 – 452 718. Wilt u meer informatie en heeft u een voorkeur voor persoonlijk contact? Kom dan langs in onze showroom in Heesch. 

Relevante pagina's

Geimpregneerde latten | Houten afscheiding | Hardhouten Balken


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen