•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Combineer uw houten tuinschutting met beton en uw schutting staat als een huis. Een houten schutting om uw tuin geeft een sfeervol en klassiek uiterlijk. Door uw houten schutting te bouwen met een betonnen basis weet u zeker dat uw afscheiding ook nog eens erg stevig is. Zware weersomstandigheden en ongewenste indringers zijn geen partij voor uw tuinschutting met een basis van beton.

Versterk uw tuinschutting met de volgende onderdelen van beton

In ons aanbod vindt u verschillende soorten beton waarmee u uw tuinschutting op een sterke en stijlvolle manier kunt versterken. Versterk bijvoorbeeld de onderkant van uw schutting met een betonnen onderplaat. Voor nog meer versteviging plaatst u betonnen palen tussen de losse schuttingonderdelen of bouwt u uw tuinschutting op basis van een beton net. Ook het kopen van betonnen schuttingdelen behoort tot de mogelijkheden.

Welke schutting past het best bij uw behoeften?

De manier waarop u het beste uw tuinschutting kunt versterken met beton is afhankelijk van uw voorkeuren. Hoe sterk moet uw schutting zijn? En wat vindt u mooi? Zodra u uw keuze heeft gemaakt, vraagt u eenvoudig een offerte aan via onze website. Indien u het lastig vindt om een keuze te maken, adviseren onze specialisten u hier graag over. Bezoek hiervoor onze exclusieve showroom of neem contact op door te bellen naar 0412 - 452 718.

Relevante pagina's

Tuinschutting kopen | Vellingdeel | Houten Planken Brabant


Wilt u liever eerst ons advies?