•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

In het assortiment van Van der Heijden Houthandel heeft u keuze uit houten palen die vierkant zijn of planken die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. We verkopen verschillende houtsoorten zoals vuren, hardhout, Douglas en eiken. Naast diverse houtsoorten bieden wij ook allerlei bewerkingen. Hierdoor heeft u een uitgebreide keuze.

Waar u houten palen die vierkant zijn voor gebruikt?

In ons assortiment heeft u ontzettend veel keuze uit verschillende soorten vierkante, houten palen. Onze palen zijn voorzien van uiteenlopende bewerkingen. Zo bieden wij bezaagde, beschaafde, gelamineerde en geïmpregneerde palen aan. U vraagt zich misschien af waar u houten palen die vierkant zijn voor kunt gebruiken? Houten palen zijn perfect voor verschillende doeleinden, maar worden vaak gebruikt bij het bouwen van overkappingen en veranda’s.

Ontdek de verschillende doeleinden in onze showroom

Houten palen die vierkant zijn, bestelt u eenvoudig bij Van der Heijden Houthandel in Heesch. U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u de verschillende houtsoorten bekijken en ook zien voor welke doeleinden u het hout kunt gebruiken. Vraag online eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op bij vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0412 - 452 718.

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.