•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

In het assortiment van Van der Heijden Houthandel heeft u keuze uit houten palen die vierkant zijn of planken die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. We verkopen verschillende houtsoorten zoals vuren, hardhout, Douglas en eiken. Naast diverse houtsoorten bieden wij ook allerlei bewerkingen. Hierdoor heeft u een uitgebreide keuze.

Waar u houten palen die vierkant zijn voor gebruikt?

In ons assortiment heeft u ontzettend veel keuze uit verschillende soorten vierkante, houten palen. Onze palen zijn voorzien van uiteenlopende bewerkingen. Zo bieden wij bezaagde, beschaafde, gelamineerde en geïmpregneerde palen aan. U vraagt zich misschien af waar u houten palen die vierkant zijn voor kunt gebruiken? Houten palen zijn perfect voor verschillende doeleinden, maar worden vaak gebruikt bij het bouwen van overkappingen en veranda’s.

Ontdek de verschillende doeleinden in onze showroom

Houten palen die vierkant zijn, bestelt u eenvoudig bij Van der Heijden Houthandel in Heesch. U bent van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u de verschillende houtsoorten bekijken en ook zien voor welke doeleinden u het hout kunt gebruiken. Vraag online eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op bij vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0412 - 452 718.

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.