•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

In het aanbod van Van der Heijden Houthandel vindt u Zweeds rabat van geïmpregneerd vurenhout. Het verschil tussen de rabatdelen ligt in de kleur ervan. Zo heeft u keuze uit Zweeds rabat van geïmpregneerd vuren in naturel kleur, maar ook in een zwarte kleur. Welke kleur past het beste bij uw project?

Ga direct aan de slag met uw Zweeds rabat van geïmpregneerd vuren

Wist u dat Zweeds rabat van geïmpregneerd vuren erg makkelijk is om mee te werken? Zo zorgt het Zweeds rabat model ervoor dat de planken eenvoudig aan elkaar te bevestigen zijn. Doordat het hout reeds is geïmpregneerd kunt u meteen aan de slag en blijven de planken langer mooi.

Zo maakt u uw bouwproject nóg eenvoudiger

Een belangrijk onderdeel van het bouwen van een tuinhuis of schutting in Heesch, is het meten en op maat zagen van de planken. Bespaar tijd en laat ons weten in welk formaat u de planken wilt hebben. Dan zagen wij de planken tot op de millimeter in de door u gewenste maat. Zo laat u zichzelf optimaal ontzorgen bij uw project.

Ontdek wat de kosten zijn voor uw Zweeds rabat planken

Onze service is volledig gebaseerd op uw wensen. Datzelfde geldt ook voor de prijs. Vertel ons daarom meer over welke planken u wilt bestellen en wat uw wensen hiervoor zijn wanneer u online een offerte opvraagt. Al binnen twee werkdagen ontvangt u een persoonlijke offerte. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u zich laten adviseren? Neem gerust contact op via 0412 - 452 718 of bezoek onze showroom in Heesch. 

Relevante pagina's

Betonpalen kopen | Betonplex kopen | Betonpoeren kopen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.