•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

In het aanbod van Van der Heijden Houthandel vindt u Zweeds rabat van geïmpregneerd vurenhout. Het verschil tussen de rabatdelen ligt in de kleur ervan. Zo heeft u keuze uit Zweeds rabat van geïmpregneerd vuren in naturel kleur, maar ook in een zwarte kleur. Welke kleur past het beste bij uw project?

Ga direct aan de slag met uw Zweeds rabat van geïmpregneerd vuren

Wist u dat Zweeds rabat van geïmpregneerd vuren erg makkelijk is om mee te werken? Zo zorgt het Zweeds rabat model ervoor dat de planken eenvoudig aan elkaar te bevestigen zijn. Doordat het hout reeds is geïmpregneerd kunt u meteen aan de slag en blijven de planken langer mooi.

Zo maakt u uw bouwproject nóg eenvoudiger

Een belangrijk onderdeel van het bouwen van een tuinhuis of schutting in Heesch, is het meten en op maat zagen van de planken. Bespaar tijd en laat ons weten in welk formaat u de planken wilt hebben. Dan zagen wij de planken tot op de millimeter in de door u gewenste maat. Zo laat u zichzelf optimaal ontzorgen bij uw project.

Ontdek wat de kosten zijn voor uw Zweeds rabat planken

Onze service is volledig gebaseerd op uw wensen. Datzelfde geldt ook voor de prijs. Vertel ons daarom meer over welke planken u wilt bestellen en wat uw wensen hiervoor zijn wanneer u online een offerte opvraagt. Al binnen twee werkdagen ontvangt u een persoonlijke offerte. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of wilt u zich laten adviseren? Neem gerust contact op via 0412 - 452 718 of bezoek onze showroom in Heesch. 

Relevante pagina's

Betonpalen kopen | Betonplex kopen | Betonpoeren kopen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.