•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Ga direct aan de slag met rabatdelen van geïmpregneerd vuren die u bestelt bij Van der Heijden Houthandel in Heesch. Het belangrijkste kenmerk van de geïmpregneerde rabatdelen, is de mes en groef afwerking. Dankzij deze afwerking kunnen de planken eenvoudig in elkaar worden geschoven, wat zorgt voor een sterke constructie.

Met onze rabatdelen van geïmpregneerd vuren bent u klaar voor de start

Houdt u ervan om lekker te klussen in de tuin? Zelf timmeren aan uw eigen tuinhuis of schutting, zodat u uiteindelijk kunt genieten van een werkstuk dat u met eigen handen heeft gebouwd. Van der Heijden Houthandel in Heesch is hiervoor uw ideale partner. Zo ontvangt u geïmpregneerd rabat hout dat klaar is om mee aan de slag te gaan. Indien gewenst zagen we uw geïmpregneerde rabatdelen zelfs voor u op maat. Maak van de bouw van uw tuinhuis of schutting een succes met de geïmpregneerde rabatdelen én uitstekende service van Van der Heijden Houthandel.

Welk geïmpregneerd rabat hout staat het best in uw tuin?

In uw tuin wilt u een gevoel van rust en eenheid. Daarom is het belangrijk dat het hout voor uw bouwwerk mooi aansluit bij de rest van uw tuin. Ook wilt u dat het hout er voor lange tijd mooi uit blijft zien. Wat zijn uw wensen precies? Vertel ons er alles over, dan voorzien wij u van advies op maat. Indien gewenst komen we zelfs bij u langs om u extra goed te kunnen adviseren.

Wat zijn precies de kosten voor rabatdelen van geïmpregneerd vurenhout?

Omdat u geïmpregneerde rabatdelen op maat ontvangt, is het kostenplaatje ook op maat. Zo zijn de kosten afhankelijk van het precieze materiaal, de afwerking, het formaat, de hoeveelheid en de bewerking van het hout. Benieuwd naar de kosten voor uw project in Heesch? Vraag vandaag nog een offerte aan, dan krijgt u binnen twee werkdagen een persoonlijke offerte. Voor meer informatie of deskundig advies belt u gerust naar 0412 - 452 718

Relevante pagina's

Rabatdelen zwart | Red cedar boeideel | Rondhout kopen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.