•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Poortframes die u met het hout van Van der Heijden Houthandel bouwt, zijn ontzettend stevig. Wij bieden enkel hout van hoogwaardige kwaliteit zodat u vele jaren profijt heeft van uw poortframe. U zorgt voor extra stevigheid door de prefab betonpoeren te gebruiken die wij aanbieden in ons assortiment. Met deze poeren kunt u eenvoudig en duurzaam palen boven de grond monteren. Bouw in een mum van tijd een poortframe.

Ontdek de verschillende materialen die geschikt zijn voor poortframes

Een poortframe bouwen, kunt u zelf doen. Wat natuurlijk ontzettend belangrijk is dat u een stevig frame neerzet. Door enkel de producten uit onze collectie te kiezen, kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden palen en planken met verschillende afwerkingen. Zo kunt u voor geïmpregneerd, gefreesd, geschaafd, gelamineerd, ruw en beschaafd hout kiezen. Ook heeft u keuze uit verschillende soorten hout. Hierdoor kunt u voor een kleur kiezen die goed aansluit bij de stijl van uw woning. Vindt u de natuurlijke en lichte kleur van eikenhout mooi? Of gaat u liever voor de warme en donkere kleur van hardhout? Wat u keuzes ook zijn, bij Van der Heijden Houthandel in Heesch heeft u keuze uit de beste materialen voor poortframes. 

Vraag om deskundig advies

Weet u wat u nodig heeft voor het bouwen van stevige poortframes? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via onze website. Ontvangt u graag liever eerst deskundig advies? Neem dan contact op met onze deskundig medewerkers door te bellen naar 0412 - 452 718. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de beste materialen voor uw poortframe. 

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.