•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Poortframes die u met het hout van Van der Heijden Houthandel bouwt, zijn ontzettend stevig. Wij bieden enkel hout van hoogwaardige kwaliteit zodat u vele jaren profijt heeft van uw poortframe. U zorgt voor extra stevigheid door de prefab betonpoeren te gebruiken die wij aanbieden in ons assortiment. Met deze poeren kunt u eenvoudig en duurzaam palen boven de grond monteren. Bouw in een mum van tijd een poortframe.

Ontdek de verschillende materialen die geschikt zijn voor poortframes

Een poortframe bouwen, kunt u zelf doen. Wat natuurlijk ontzettend belangrijk is dat u een stevig frame neerzet. Door enkel de producten uit onze collectie te kiezen, kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden palen en planken met verschillende afwerkingen. Zo kunt u voor geïmpregneerd, gefreesd, geschaafd, gelamineerd, ruw en beschaafd hout kiezen. Ook heeft u keuze uit verschillende soorten hout. Hierdoor kunt u voor een kleur kiezen die goed aansluit bij de stijl van uw woning. Vindt u de natuurlijke en lichte kleur van eikenhout mooi? Of gaat u liever voor de warme en donkere kleur van hardhout? Wat u keuzes ook zijn, bij Van der Heijden Houthandel in Heesch heeft u keuze uit de beste materialen voor poortframes. 

Vraag om deskundig advies

Weet u wat u nodig heeft voor het bouwen van stevige poortframes? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via onze website. Ontvangt u graag liever eerst deskundig advies? Neem dan contact op met onze deskundig medewerkers door te bellen naar 0412 - 452 718. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de beste materialen voor uw poortframe. 

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.