•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Poortframes die u met het hout van der Heijden Houthandel bouwt, zijn ontzettend stevig. Wij bieden enkel hout van hoogwaardige kwaliteit, zodat u vele jaren profijt heeft van uw poortframe. U zorgt voor extra stevigheid door de prefab betonpoeren te gebruiken die wij aanbieden in ons assortiment. Met deze poeren monteert u eenvoudig en duurzaam de palen boven de grond. Bouw in een mum van tijd een poortframe voor uw tuinproject!

Ontdek de verschillende materialen die geschikt zijn voor poortframes

Poortframes bouwen, wilt u natuurlijk het liefst zelf doen. Wat ontzettend belangrijk is dat u een stevig frame neerzet. Door enkel de producten uit onze collectie te kiezen, kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden palen en planken aan met verschillende afwerkingen. Zo kiest u voor geïmpregneerd, gefreesd, geschaafd, gelamineerd, ruw of beschaafd hout. Ook heeft u keuze uit verschillende soorten hout. Hierdoor kunt u voor een kleur kiezen die goed aansluit bij de stijl van uw woning. Vindt u de natuurlijke en lichte kleur van eikenhout mooi? Of gaat u liever voor de warme en donkere kleur van hardhout? Wat u keuzes ook zijn, bij Van der Heijden Houthandel in Heesch, vlak bij Den Bosch, heeft u keuze uit de beste materialen voor poortframes. Wij leveren onze houten planken onder andere in:

Vraag om deskundig advies

Wilt u stevige poortframes bij ons bestellen om aan uw project te beginnen? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. Ontvangt u graag liever eerst deskundig advies? Neem dan contact op met onze deskundig medewerkers door te bellen naar 0412 - 452 718 of te e-mailen naar info@houthandelvanderheijden.nl. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de beste materialen voor uw poortframe. 

Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen