•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Met hout voor een overkapping van hoogwaardige kwaliteit, bouwt u een prachtige veranda of overkapping. Dit is echt een verrijking van uw woning. Een overkapping biedt op warme zomerdagen beschutting tegen de zon maar zorgt er ook voor dat u buiten kunt genieten op regenachtige dagen zonder nat te worden.

Hout voor een overkapping van hoogwaardige kwaliteit

Door kwalitatief hoogwaardig hout voor een overkapping te kiezen, wordt de eerste stap richting een mooie veranda of overkapping gezet. Een overkapping is de perfecte manier om uw leefruimte te vergroten. Wij helpen u graag met een ontwerp voor een terrasoverkapping en het hout dat u hiervoor nodig heeft. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw stijl of deze landelijk, klassiek of modern is. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij een grote diversiteit aan afwerkingen. Zo kunnen wij uw overkapping een verlaagd plafond geven of van rustieke balklagen voorzien. 

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor hout voor een overkapping die wij aanbieden? Kom dan langs bij Van der Heijden Houthandel in Heesch. In onze showroom van 1000m2 krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw veranda of overkapping eruit kan komen te zien. Het is zelfs mogelijk om een buitenkeuken te plaatsen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact op via 0412 - 452 718.

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.