•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Met hout voor een overkapping van hoogwaardige kwaliteit, bouwt u een prachtige veranda of overkapping. Dit is echt een verrijking van uw woning. Een overkapping biedt op warme zomerdagen beschutting tegen de zon maar zorgt er ook voor dat u buiten kunt genieten op regenachtige dagen zonder nat te worden.

Hout voor een overkapping van hoogwaardige kwaliteit

Door kwalitatief hoogwaardig hout voor een overkapping te kiezen, wordt de eerste stap richting een mooie veranda of overkapping gezet. Een overkapping is de perfecte manier om uw leefruimte te vergroten. Wij helpen u graag met een ontwerp voor een terrasoverkapping en het hout dat u hiervoor nodig heeft. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw stijl of deze landelijk, klassiek of modern is. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij een grote diversiteit aan afwerkingen. Zo kunnen wij uw overkapping een verlaagd plafond geven of van rustieke balklagen voorzien. 

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor hout voor een overkapping die wij aanbieden? Kom dan langs bij Van der Heijden Houthandel in Heesch. In onze showroom van 1000m2 krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw veranda of overkapping eruit kan komen te zien. Het is zelfs mogelijk om een buitenkeuken te plaatsen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact op via 0412 - 452 718.

Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.