•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Bij Van der Heijden Houthandel kunt u eiken balken kopen voor een constructie die jarenlang stevig en mooi moet blijven. Eiken is een harde houtsoort en is daarom erg duurzaam. Waar andere Europese houtsoorten onbehandeld tussen de zeven en vijftien jaar meegaan, heeft u van eiken minstens twintig tot vijfentwintig jaar plezier. Dankzij onze eigen zaagservice kunt u de eiken balken voor uw overkapping, tuinhuis of schuur perfect op maat gezaagd bij ons kopen. Dat is wel zo gemakkelijk!

Stevige, eiken balken kopen voor een robuuste uitstraling

Met het kopen van eiken balken creëert u een prachtige uitstraling en een robuust karakter voor uw woning of kantoor. Met de jaren wordt deze rustieke uitstraling van het hout alleen maar versterkt door natuurlijke verkleuring, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Omdat het hout zo lang goed blijft, hoeft u dit niet na te behandelen met beits of lak. Naast balken van eikenhout, bestelt u bij ons ook:

Kom langs en ontvang deskundig advies of plaats uw bestelling online

Staat u te popelen om aan uw project te gaan werken? Maak er werk van en vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen twee dagen weet u precies wat de kosten zijn voor het kopen van houten balken. Plaatst u een bestelling bij onze houthandel uit Heesch, vlak bij Den Bosch? Dan wordt deze binnen drie tot vijf werkdagen geleverd. Dan kunt u binnen een week aan de slag! Heeft u nog vragen? Bel dan met 0412 – 452 718 of stuur een e-mail naar info@houthandelvanderheijden.nl.

Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen