•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Het grote voordeel van vuren rabatdelen is dat u er alle kanten mee uit kunt. Het materiaal is makkelijk te impregneren. Dit wordt gedaan om het hout waterafstotend, schimmelwerend en brandvertragend te maken. Ook is het dankzij impregnatie mogelijk om het hout een bepaalde tint of kleur te geven. Hierdoor zijn vuren rabatdelen perfect materiaal voor een tuinhuisje of schutting in Heesch die perfect bij de rest van uw tuin past.

Na levering van uw vuren rabatdelen kunt u meteen aan de slag

Eén ding is zeker: wanneer u uw vuren rabatdelen bestelt bij Van der Heijden Houthandel in Heesch, wordt u volledig ontzorgd. Wij zagen, maken en timmeren uw rabatdelen voor u op maat. Ook werken we het materiaal af volgens uw wensen. Zodra het hout bij u wordt afgeleverd, kunt u er dus meteen mee aan de slag.

Wat heeft u allemaal nodig voor de bouw van een schutting of tuinhuis?

Begint u binnenkort met de bouw van uw eigen tuinhuis of schutting? Of staat er een ander bouwproject in uw tuin voor de deur? Bij ons vindt u alle materialen die u nodig heeft. Naast een enorm aanbod aan hout, bieden wij u ook gereedschap en bevestigingsmateriaal. Alles wat u nodig heeft, vindt u zo op één adres. Handig, toch?

Persoonlijk advies bij aankoop van uw vuren rabatdelen

Vuren rabatdelen zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten. Door het hout te impregneren geeft u een bepaalde kleur of eigenschap aan het hout. Welke geïmpregneerde vuren rabatdelen zijn voor u het meest geschikt? Neem contact met ons op via 0412 - 452 718. Heeft u uw keuze voor een houtsoort gemaakt? Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. 

Relevante pagina's

Vurenhout balken | Zweeds rabat geimpregneerd | Betonpalen kopen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.