•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Het grote voordeel van vuren rabatdelen is dat u er alle kanten mee uit kunt. Het materiaal is makkelijk te impregneren. Dit wordt gedaan om het hout waterafstotend, schimmelwerend en brandvertragend te maken. Ook is het dankzij impregnatie mogelijk om het hout een bepaalde tint of kleur te geven. Hierdoor zijn vuren rabatdelen perfect materiaal voor een tuinhuisje of schutting in Heesch die perfect bij de rest van uw tuin past.

Na levering van uw vuren rabatdelen kunt u meteen aan de slag

Eén ding is zeker: wanneer u uw vuren rabatdelen bestelt bij Van der Heijden Houthandel in Heesch, wordt u volledig ontzorgd. Wij zagen, maken en timmeren uw rabatdelen voor u op maat. Ook werken we het materiaal af volgens uw wensen. Zodra het hout bij u wordt afgeleverd, kunt u er dus meteen mee aan de slag.

Wat heeft u allemaal nodig voor de bouw van een schutting of tuinhuis?

Begint u binnenkort met de bouw van uw eigen tuinhuis of schutting? Of staat er een ander bouwproject in uw tuin voor de deur? Bij ons vindt u alle materialen die u nodig heeft. Naast een enorm aanbod aan hout, bieden wij u ook gereedschap en bevestigingsmateriaal. Alles wat u nodig heeft, vindt u zo op één adres. Handig, toch?

Persoonlijk advies bij aankoop van uw vuren rabatdelen

Vuren rabatdelen zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten. Door het hout te impregneren geeft u een bepaalde kleur of eigenschap aan het hout. Welke geïmpregneerde vuren rabatdelen zijn voor u het meest geschikt? Neem contact met ons op via 0412 - 452 718. Heeft u uw keuze voor een houtsoort gemaakt? Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. 

Relevante pagina's

Vurenhout balken | Zweeds rabat geimpregneerd | Betonpalen kopen


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.