•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Door gebruik van vellingdeel planken geeft u extra stevigheid aan uw houten constructie. Deze tong- en groefplanken zijn eenvoudig in elkaar te schuiven, waardoor uw houten bouwwerk staat als een huis. Van het betimmeren van plafonds tot aan het leggen van vloeren, met een vellingdeel kunt u alle kanten uit. Welke houtsoort u ook zoekt, u vindt het bij Van der Heijden Houthandel in Heesch.

Ga meteen aan de slag met uw vellingdeel!

Wat ons als houthandel zo bijzonder maakt? Dat is de uitstekende service die u van ons mag verwachten. Wat voor vellingdeel u ook zoekt, wij zorgen ervoor dat het op voorraad ligt. En laat ons zeker weten waar u het hout precies voor wilt gaan gebruiken. Dan zagen, maken of timmeren we de vellingdelen voor u op maat. Uw vellingdelen zijn dus meteen klaar voor gebruik.

Dankzij ons advies koopt u altijd het juiste vellingdeel

Stel, u wilt uw plafond gaan aftimmeren of een houten wand bouwen in Heesch. Welke vellingdelen kunt u hiervoor het beste gebruiken? Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Onze specialiste weten alles over hout. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en luisteren aandachtig naar uw wensen. Zo weet u zeker dat de vellingdelen die u koopt naadloos aansluiten bij uw project.

Vraag een offerte aan voor uw benodigde hout

Weet u al precies welke vellingdelen u wilt bestellen? Vraag dan meteen een offerte aan en ontdek wat de kosten en mogelijkheden zijn voor uw bestelling. Binnen twee werkdagen ontvangt u vervolgens een offerte op maat. Wilt u eerst meer weten over onze producten of mogelijkheden? Of laat u zich graag adviseren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0412 - 452 718

Relevante pagina's

Vuren rabatdelen | Vurenhout balken | Zweeds rabat geimpregneerd


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.