•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Wilt u houten balken kopen bij een expert? Dan bent u van harte welkom bij Van der Heijden Houthandel uit Heesch, vlak bij Den Bosch. Wij verkopen diverse houtsoorten en balken. Balken schaf je aan onder verschillende namen, zoals ribben, spanten, binten en sporten. Dit zijn echter allemaal synoniemen voor hetzelfde constructie-element. Balken worden al sinds mensenheugenis gebruikt als ondersteunende constructies, en met een goede reden! Maak van uw project een stevig geheel door de juist houten balken te kopen bij ons bedrijf!

Balken kopen voor stevigheid en houvast

Een zoldering, een tuinhuis, een spouwmuur in de garage: alles dat u bouwt heeft een draagconstructie nodig waarop andere onderdelen kunnen rusten. Daar zijn houten balken ideaal voor! Onze balken die u eenvoudig online kunt kopen, zijn stevig, duurzaam en verkrijgbaar in alle soorten en maten. Laat u verrassen door het brede aanbod van onze houthandel vlak bij Den Bosch!

Waar let u op bij het kopen van houten balken?

In ons assortiment kunt u houten balken kopen in verschillende lengtes, diktes en houtsoorten. Vooral vuren-, Douglas- en eikenhout zijn veel gebruikte soorten. Vuren- en Douglashout zijn populair omdat deze soorten makkelijk te bewerken zijn. Het hout is relatief zacht en toch stevig, wat het makkelijk maakt om schroeven in te draaien. Eikenhout is een hardhoutsoort die veel in buitenconstructies wordt verwerkt en die wordt gekozen vanwege de fraaie uitstraling. Houd daarom altijd de toepassing in uw achterhoofd bij het kopen van houten balken voor uw project.

Vraag een passende offerte aan

U wilt natuurlijk graag weten wat de materialen voor uw nieuwe tuinhuis, schutting of zoldering gaan kosten. Daarom maken wij graag een passende offerte voor u op. Heeft u eerst meer informatie nodig over het kopen van balken bij onze winkel? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op via 0412 – 452 718 of info@houthandelvanderheijden.nl

Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen