•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Houten balken kunt u kopen onder verschillende namen. Ribben, spanten, binten, sporen, dakliggers, gordingen, allemaal namen voor hetzelfde constructie element. Balken worden al sinds mensenheugenis gebruikt als ondersteunende constructies. En met goede reden! Maak van uw project een stevig geheel door de juist houten balken te kopen bij Van der Heijden Houthandel.

Houten balken kopen voor stevigheid en houvast

Een zoldering, een tuinhuis, een spouwmuur in de garage in Heesch. Alles dat u bouwt heeft een draagconstructie nodig waarop andere onderdelen, zoals de bekleding, kunnen rusten. En daar zijn houten balken ideaal voor. Stevig, duurzaam en bij Van der Heijden Houthandel verkrijgbaar in alle soorten en maten.

Waar let u op bij het kopen van houten balken?

In ons assortiment kunt u houten balken kopen in verschillende lengtes, diktes en houtsoorten. Vooral vuren-, Douglas- en eikenhout zijn veel gebruikte soorten. Vuren- en Douglashout zijn populair omdat deze soorten makkelijk te bewerken zijn. Het hout is relatief zacht, maar stevig, wat het makkelijk maakt om schroeven in te draaien. Eikenhout is een hardhoutsoort die veel in buitenconstructies wordt verwerkt en die wordt gekozen vanwege de fraaie uitstraling. Houd daarom altijd de toepassing in uw achterhoofd bij het kopen van houten balken voor uw project.

Weet waar u aan toe bent met een passende offerte

U wilt wel weten wat uw nieuwe tuinhuis, schutting overkapping of veranda in Heesch gaat kosten. Daarom maken wij graag een passende offerte voor u. Heeft u eerst meer informatie nodig? Kom dan langs in onze showroom of bel met 0412 – 452 718.

Relevante pagina's

Houten palen rond | Houten platen kopen | Houten schutting


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.