•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Houten palen voor het bouwen van een afrastering rond uw terrein in Heesch moeten aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten ze bestand zijn tegen de invloeden van het weer en omdat u er nogal wat nodig heeft is de prijs natuurlijk ook belangrijk. Bij Van der Heijden Houthandel kunt u geïmpregneerde weidepalen kopen voor een aantrekkelijke prijs. En u krijgt ze nog thuis afgeleverd ook.

Waarom u houten palen rond uw wei wilt plaatsen bepaalt welke weidepalen u moet kopen

Met houten palen rond uw wei in Heesch maakt u een afrastering om aan te geven dat het uw land is. Maar ook om dieren binnen te houden of om uw land efficiënter in te delen. Welke dieren wilt u binnen houden? Voor klein vee, zoals schapen of geiten zijn kleinere palen afdoende. Voor grotere dieren als paarden en runderen heeft u een langere paal nodig die u dieper in de grond slaat. Bovendien heeft u dan meerdere palen nodig om de afrastering sterker te maken. Geef aan wat u nodig heeft bij onze vakmensen, dan zagen zij de palen op precies de goede lengte. Desgewenst worden de uiteinden in een punt gefreesd zodat u ze makkelijker in de grond kunt drijven.

Weidepalen kopen: weet waar u aan toe bent met een heldere offerte

Door een offerte aan te vragen voor de weidepalen die uw wilt kopen, weet u binnen 2 dagen wat uw bestelling gaat kosten. In de offerte worden ook de kosten van het zagen van de houten palen, het bezorgen en eventueel het plaatsen van de palen rond uw terrein meegerekend. Kies voor gemak en een voordelige prijs bij Van der Heijden Houthandel. Dat snijdt hout!

Relevante pagina's

Houten platen kopen | Houten schutting | Houten schutting planken


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.