•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Gaat u binnenkort een houten schutting timmeren en wilt planken van hoogwaardige kwaliteit kopen? Kom dan langs bij Van der Heijden Houthandel in Heesch, vlak bij Den Bosch. Ons aanbod aan planken voor uw houten schutting is eindeloos. Kies uit diverse materialen en verschillende tinten, zodat de planken perfect aansluiten op uw tuin. Wat uw wensen voor het kopen van schutting planken ook zijn, wij leveren u de juiste materialen!

Maak een prachtige houten schutting met onze planken op maat

Bent u een echte doe-het-zelver? Door de planken voor uw houten schutting bij ons te kopen, kunt u meteen aan de slag. De planken zagen we namelijk op maat, geheel naar uw wensen. Zo hoeft u de schutting alleen nog maar op te bouwen. Maak het zelfs nog makkelijker en bestel meteen een tuinscherm waar de planken reeds aan elkaar zijn getimmerd. Dat maakt het bouwen van uw schutting met onze houten planken wel heel gemakkelijk!

Ontdek onze uitgebreide service bij het kopen van de planken voor uw schutting

Bij het kopen van planken voor uw schutting ervaart u uitstekende service. Dit begint tijdens het oriënteren en gaat verder met het leveren van uw bestelling. Wij leveren ons tuinhout, onder andere in:

Ook hierna zijn wij u nog steeds van dienst. Heeft u vragen over het onderhoud van de houten planken van uw schutting of is er iets mis met uw bestelling? Wij helpen u graag met uw vragen en voorzien u van deskundig advies! 

Vraag vandaag nog een offerte aan

Voor persoonlijk advies en een antwoord op al uw vragen, neemt u contact met ons op 0412 - 452 718 of info@houthandelvanderheijden.nl. Kom ook eens langs in onze houthandel op rijafstand van Nijmegen! Heeft u al precies voor ogen welke houten planken u wilt kopen voor uw schutting? Vraag hiervoor direct een offerte aan. Binnen twee dagen nemen wij contact met u op om u een passende prijs voor te stellen. 

Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen