•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Wat geeft voor u de doorslag bij het kopen van hout of hardhout bij een houthandel in de buurt van Eindhoven? Kiest u het liefst uit een uitgebreid assortiment met de hoogste kwaliteit hout of heeft u voorkeur voor uitgebreide service waarbij uw wensen centraal staan? Houdt u van maatwerk dat tot op de millimeter nauwkeurig wordt geleverd? U vindt het allemaal, en meer, bij Van der Heijden Houthandel uit Heesch, vlak bij Den Bosch. Al sinds 1986 leveren wij het beste hout en hardhout voor verschillende projecten in regio Eindhoven, waarbij uitstekende service centraal staat.

Het beste eindresultaat met het kopen van hoogwaardig hout van onze houthandel nabij Eindhoven

Of u nu hardhout, vurenhout, Red Cedar, Douglas hout of vuren gaat kopen: u ontvangt bij onze houthandel in de buurt van Eindhoven altijd hout van de hoogste kwaliteit. Hoe wij dit garanderen? We geven u tot wel tien jaar garantie op ons geleverde hout. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang plezier heeft van uw nieuwe tuinhuis, schutting of veranda. 

Wist u dat wij het hout of hardhout bij u afleveren in Eindhoven?

Is het onhandig om uw hout of hardhout met uw eigen auto op te halen bij onze houthandel in de buurt van Eindhoven? Ons vakkundige personeel levert het hout voor uw vlonder, tuinhuis of schutting snel bij u thuis af, als onderdeel van onze uitgebreide service.

Zoekt u naar hardhout in de omgeving van Eindhoven? Ontdek ons aanbod!

Bent u specifiek op zoek naar hardhout voor uw project in regio Eindhoven? Wij beschikken dan ook over een breed aanbod aan diverse soorten hardhout. Hardhout heeft een mooie, warme en diepe kleur en is zeer goed bestand tegen schimmels en insecten. Deze duurzame soort hout gaat tot wel twintig jaar mee en is daarmee ideaal om te kopen voor bijvoorbeeld houten schuttingplanken.

Vraag een overzichtelijke offerte aan voor het kopen van uw hout bij ons in regio Eindhoven

Wilt u direct duidelijkheid over wat de kosten zijn voor het kopen van hout bij onze houthandel vlak bij Eindhoven? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. Zo heeft u direct duidelijkheid over wat het u gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u liever persoonlijk advies ontvangen van onze specialisten? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op via 0412 - 452 718 of info@houthandelvanderheijden.nl.

Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen