•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een schutting van hout is beschikbaar in veel vormen en soorten. Kiest u voor een klassieke schutting van geïmpregneerd vurenhout? Modern hardhout? Of een typisch Engels hekwerk? Bij Van der Heijden Houthandel in Heesch is het allemaal mogelijk. Wat voor hout u ook kiest voor uw schutting, bij ons bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Kies voor ontzorging óf bouw zelf uw schutting van hout

Geniet u van klussen in uw achtertuin? Of blijft u hier juist zo ver mogelijk vandaan en wilt u zich zoveel mogelijk laten ontzorgen? Wat uw wensen ook zijn, wij maken het mogelijk. Zo leveren we diverse soorten hout voor uw schutting waarmee u helemaal zelf aan de slag kunt. Hiermee bouwt u een schutting die 100% uniek is en bij u past. Laat u zich liever ontzorgen? Kies dan voor kant-en-klare schuttingdelen en laat ze op maat maken. Hiermee is het bouwen van uw schutting in een handomdraai gedaan.

U vindt gegarandeerd het perfecte hout voor uw schutting

Welk hout is nu het meest geschikt om te gebruiken voor uw schutting in Heesch? Dat heeft te maken met verschillende factoren. De stijl van uw schutting, de kleur van het hout en de eigenschappen van het hout zelf. Samen met onze vakmensen vindt u de materialen voor een schutting die perfect aansluit bij de rest van uw tuin.

Met ons advies kiest u altijd het juiste hout voor uw schutting

Het is begrijpelijk dat u bij het bouwen van uw schutting 100% zeker wilt zijn over uw keuze voor het hout van de schutting. Om het maken van een keuze uit ons ruime assortiment gemakkelijker te maken, zijn onze specialisten u graag van dienst met persoonlijk advies. Kom hiervoor langs bij de showroom in Heesch óf neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0412 - 452 718. Direct een offert aanvragen? Dat doet u eenvoudig via onze website. 

Relevante pagina's

Tuinhout brabant | Tuinhout den bosch | Tuinhout eindhoven


Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen