•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Een schutting van hout is beschikbaar in veel vormen en soorten. Kiest u voor een klassieke schutting van geïmpregneerd vurenhout? Modern hardhout? Of een typisch Engels hekwerk? Bij Van der Heijden Houthandel in Heesch is het allemaal mogelijk. Wat voor hout u ook kiest voor uw schutting, bij ons bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Kies voor ontzorging óf bouw zelf uw schutting van hout

Geniet u van klussen in uw achtertuin? Of blijft u hier juist zo ver mogelijk vandaan en wilt u zich zoveel mogelijk laten ontzorgen? Wat uw wensen ook zijn, wij maken het mogelijk. Zo leveren we diverse soorten hout voor uw schutting waarmee u helemaal zelf aan de slag kunt. Hiermee bouwt u een schutting die 100% uniek is en bij u past. Laat u zich liever ontzorgen? Kies dan voor kant-en-klare schuttingdelen en laat ze op maat maken. Hiermee is het bouwen van uw schutting in een handomdraai gedaan.

U vindt gegarandeerd het perfecte hout voor uw schutting

Welk hout is nu het meest geschikt om te gebruiken voor uw schutting in Heesch? Dat heeft te maken met verschillende factoren. De stijl van uw schutting, de kleur van het hout en de eigenschappen van het hout zelf. Samen met onze vakmensen vindt u de materialen voor een schutting die perfect aansluit bij de rest van uw tuin.

Met ons advies kiest u altijd het juiste hout voor uw schutting

Het is begrijpelijk dat u bij het bouwen van uw schutting 100% zeker wilt zijn over uw keuze voor het hout van de schutting. Om het maken van een keuze uit ons ruime assortiment gemakkelijker te maken, zijn onze specialisten u graag van dienst met persoonlijk advies. Kom hiervoor langs bij de showroom in Heesch óf neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0412 - 452 718. Direct een offert aanvragen? Dat doet u eenvoudig via onze website. 

Relevante pagina's

Tuinhout brabant | Tuinhout den bosch | Tuinhout eindhoven


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.