•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Een schutting van hout is beschikbaar in veel vormen en soorten. Kiest u voor een klassieke schutting van geïmpregneerd vurenhout? Modern hardhout? Of een typisch Engels hekwerk? Bij Van der Heijden Houthandel in Heesch is het allemaal mogelijk. Wat voor hout u ook kiest voor uw schutting, bij ons bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Kies voor ontzorging óf bouw zelf uw schutting van hout

Geniet u van klussen in uw achtertuin? Of blijft u hier juist zo ver mogelijk vandaan en wilt u zich zoveel mogelijk laten ontzorgen? Wat uw wensen ook zijn, wij maken het mogelijk. Zo leveren we diverse soorten hout voor uw schutting waarmee u helemaal zelf aan de slag kunt. Hiermee bouwt u een schutting die 100% uniek is en bij u past. Laat u zich liever ontzorgen? Kies dan voor kant-en-klare schuttingdelen en laat ze op maat maken. Hiermee is het bouwen van uw schutting in een handomdraai gedaan.

U vindt gegarandeerd het perfecte hout voor uw schutting

Welk hout is nu het meest geschikt om te gebruiken voor uw schutting in Heesch? Dat heeft te maken met verschillende factoren. De stijl van uw schutting, de kleur van het hout en de eigenschappen van het hout zelf. Samen met onze vakmensen vindt u de materialen voor een schutting die perfect aansluit bij de rest van uw tuin.

Met ons advies kiest u altijd het juiste hout voor uw schutting

Het is begrijpelijk dat u bij het bouwen van uw schutting 100% zeker wilt zijn over uw keuze voor het hout van de schutting. Om het maken van een keuze uit ons ruime assortiment gemakkelijker te maken, zijn onze specialisten u graag van dienst met persoonlijk advies. Kom hiervoor langs bij de showroom in Heesch óf neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0412 - 452 718. Direct een offert aanvragen? Dat doet u eenvoudig via onze website. 

Relevante pagina's

Tuinhout brabant | Tuinhout den bosch | Tuinhout eindhoven


Wilt u liever eerst ons advies?

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen