•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Als u graag zelf de mouwen uit de handen steekt om uw tuin op te knappen, dan gaat u voor het beste tuinhout naar Van der Heijden Houthandel in Heesch vlakbij Den Bosch. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor het creëren van de tuin van uw dromen. Van planken voor het bouwen van een schutting tot balken voor het maken van een overkapping: wij zorgen dat u de juiste producten ontvangt, zodat u direct aan de slag kunt voor uw project in regio Den Bosch. 

Veelzijdig assortiment tuinhout bij de specialist nabij Den Bosch

Dat tuinhout veelzijdig is, hoeven we u waarschijnlijk niet te vertellen. U kunt het ter decoratie plaatsen in de vorm van boomschorsmatten of sierbalken of u maakt er een tuinhuisje, tuinschutting of terras van. Ons bedrijf vlak bij Den Bosch levert voor elk specifiek project het juiste type tuinhout met de door u gewenste afwerking. Wilt u tuinhout in Den Bosch laten impregneren, schaven of op maat laten maken? Met onze uitstekende service is het allemaal mogelijk!

Snel aan de slag met uw project in regio Den Bosch met ons hout op maat

Ziet u uzelf al zitten in uw tuin in Den Bosch, afgewerkt met het mooiste tuinhout? Vertel ons dan direct uw wensen door te bellen naar 0412 - 452 718, te e-mailen naar info@houthandelvanderheijden.nl of langs te komen in onze houtzagerij vlak bij Eindhoven. Wij zorgen ervoor dat u uw producten spoedig ontvangt, zodat u snel aan de slag kunt met uw project in regio Den Bosch.

Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen