Klanten vertellen

We zijn trots op onze hoge klantwaardering. Met name hoe klanten onze aanpak, inzet en service en vooral de kwaliteit van ons werk ervaren. Als u dat wilt lezen kunt u altijd naar de website klantenvertellen.nl. Hieronder treft u een selectie uit diverse gepubliceerde reviews.

Bent u benieuwd naar meer ervaringen? ga naar klantenvertellen.nl

“Prettige kundige samenwerking met een mooi resultaat”

Prettige samenwerking Komen afspraken goed na Kundige vakmensen Vriendelijk personeel Goed bereikbaar Mooi eindresultaat

8,0 -
Jacqueline uit Vlijmen

“Heel fijn bedrijf, klantvriendelijk en vakmannen.”

Prettig ontvangst in de showroom. Wij zijn door meerdere medewerkers geholpen (zowel in showroom als aan telefoon) en ze zijn allemaal vakkundig en vooral heel erg vriendelijk. Er wordt goed meegedacht en advies gegeven. De medewerkers die de tuinkamer geplaatst hebben zijn vakmannen en ook weer bijzonder vriendelijk.
Wij zijn super tevreden over dit bedrijf en raden het zeker ook aan andere aan. Ga zo door.

9,0 -
Rob uit Kaatsheuvel

“Goede service en kwaliteit.”

In december 2016 is er bij ons een tuinhuis met overkapping gemaakt. Bij het ontwerp hebben ze goed met ons mee gedacht. Tot in de kleinste details is het helemaal naar onze zin plus een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

9,0 -
Sophia uit Drunen

“Kundige service en een prachtresultaat!”

Een fijn bedrijf met creatieve en vakkundige medewerkers, die meedenken en helpen om het ideale plaatje voor de klant te realiseren.
En dat is gelukt!! zo blij mee... dank zij houthandel van der Heijden.

10,0 -
Marieke uit Oijen

“Kundige service en een prachtresultaat!”

Via onze hovenier kwamen we bij houthandel van der Heijden. Nu hebben we een mooie tuin en een prachtig tuinhuis en overkapping, precies zoals we graag hadden. Goede materialen, mooie kwaliteit. In slechts 2 dagen volgens neergezet. Top, ik zou het bedrijf absoluut aanraden!

10,0 -
Marja uit Rosmalen

“Uitermate blij met zowel het resultaat als het hele proces van offerte tot bouw”

Erg blij met onze prachtige overkapping en ook zeer tevreden over het hele traject. Fijn meegenomen in de mogelijkheden en alles volgens afspraak en planning gerealiseerd. Top.

10,0 -
Koen uit Gilze

“Heel netjes gewerkt . Een echte aanrader.”

Beste mensen, Wij kennen jullie al lang en hebben al vaak zaken gedaan. Het is zo vertrouwd. Nu bij dit project zijn wij dik tevreden. Het was fijn om de jongens aan het werk te zien. Keurig netjes hebben ze gewerkt. Met tussen door koffie en gezellige Brabantse verhalen. Vol lof .

10,0 -
Ruud uit Ewijk

“Uitstekend !”

We hebben er een tuinhuis met overkapping gekocht en laten installeren. Zowel het verkooptraject als het pre-installatie- (met laser inmeten en opmaak tekeningen) en installatie traject (met laser (her)inmeten en de installatie) zijn professioneel, nauwkeurig en prima verricht. Voor overleg en beantwoording van vragen wordt tijdig de tijd genomen en de overeengekomen planning wordt gehandhaafd. Ook igv eventueel benodigde "nazorg" (dus na installatie) wordt adequaat gehandeld. Bedrijf is een aanrader.

8,0 -
Erik uit Helmond

“Top, snel en netjes geplaatst”

Top, snel en netjes geplaatst

Overkapping geplaatst, hele proces is volgens afspraak verlopen. Snel en vakkundig gemaakt en geplaatst.

10,0 -
Karin uit Wageningen

“Een meedenkend bedrijf dat maatwerk kan leveren.”

Er is vanaf het oriënterend gesprek al meegedacht en goed geluisterd naar onze wensen. Ook in de handelingen erna is er goede communicatie en wordt er gesproken in mogelijkheden.

8,0 -
J. uit Sleeuwijk