Carport

Een carport overkapping is een constructie die u in uw tuin of oprit bouwt om uw auto af te dekken en te beschermen. Bij slecht weer zorgt de carport overkapping ervoor dat uw auto er mooi blijft uitzien en dat u en uw auto droog blijven. Het verhoogt uw wooncomfort en voegt daarnaast ook nog eens waarde toe aan uw woning. Van der Heijden buitenleven is gespecialiseerd in het bouwen van een houten carport op maat. 

De voordelen van een luxe carport

Na een lange dag werken op een herfstachtige dag is het heerlijk om thuis te komen en de auto droog te zetten, waarna je zelf zonder nat te worden naar binnen kunt lopen. De carport overkapping zorgt ervoor dat u en uw auto volledig droog blijven wanneer het buiten regent, sneeuwt of hagelt. In tegenstelling tot bij een garage biedt de carport overkapping de wind vrij spel waardoor de auto na een rit door de regen binnen de kortste keren weer opdroogt. Hiermee voorkom je corrosievorming en schade op de lange termijn. In de zomer biedt de carport overkapping ook een groot voordeel. Doordat de auto beschut staat onder de carport overkapping, blijft de auto een stuk koeler en stapt u ‘s zomers dus in een koele auto. Tot slot blijft de auto ook nog eens vrij van viezigheid wanneer u hem stalt onder de carport overkapping. Hierdoor hoeft u de auto een stuk minder vaak te wassen.

Soorten carports

Er zijn verschillende soorten carports beschikbaar op de markt voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun auto te beschermen tegen de elementen. Een carport is een soort overkapping die specifiek bedoeld is om een auto te beschermen en kan gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals hout, metaal of kunststof.

Een houten carport op maat is een populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar een carport die past bij de stijl van hun huis. Houten carports kunnen op maat worden gemaakt en zijn vaak een esthetisch aantrekkelijke keuze. Ze kunnen echter ook onderhoudsgevoelig zijn en hebben misschien meer onderhoud nodig dan carports gemaakt van andere materialen.

Carports gemaakt van metaal of kunststof zijn vaak minder onderhoudsgevoelig en kunnen gemakkelijker te installeren zijn dan houten carports. Ze zijn echter vaak minder esthetisch aantrekkelijk en kunnen minder flexibel zijn als het gaat om het aanpassen van de grootte of het ontwerp.

Als u op zoek bent naar een carport, is het belangrijk om de verschillende opties te overwegen en te beslissen welke het beste bij uw behoeften en budget past. Als u een carport wilt kopen, is het aan te raden om te zoeken naar verschillende aanbieders en te vergelijken wat ze aanbieden voordat u een beslissing maakt.

Carport overkapping kopen bij Van der Heijden buitenleven

Bij Van der Heijden buitenleven is het aanbod erg divers en hebt u de keuze uit veel verschillende soorten carport overkappingen. Wilt u een carport kopen en woont u binnen een straal van 60 kilometer van Heesch? Dan heeft u de keuze of u de luxe overkapping door ons laat installeren of dat u kiest voor een carport bouwpakket. Neem contact op over de mogelijkheden of kom langs in de showroom zodat u de kwaliteit van de materialen zelf kunt aanschouwen! Onze vakmensen denken graag met u mee over de beste optie voor uw situatie en helpen u met het maken van de juiste keuze. Zo hebben wij en u de garantie dat u nog jarenlang helemaal tevreden bent met uw nieuwe carport overkapping!

De weg naar eindeloos genieten van uw buitenleven

Laat je inspireren

Bij Van der Heijden Buitenleven zorgen we er graag voor dat iedereen kan genieten van een gezellige en mooie tuin, bijvoorbeeld met een veranda op maat. Wij werken altijd volgens een vast stappenplan, zodat wij altijd een prachtig resultaat kunnen garanderen:

Naar de inspiratiepagina

Luxe Poolhouse in Uden
Veranda met lichtstraat in Oijen
High-End overkapping in Nistelrode
Mooi landelijk tuinhuis met overkapping in Den Bosch
Luxe carport in Eindhoven
Berging in Lith
Schutting 1
Poort 1
Vlonder 1

Loopt u al een tijdje rond met een mooi idee of droomt u van een prachtig tuinhuis dat helemaal aan uw wensen voldoet? Wilt u weten of dit gerealiseerd kan worden en ook hoe het plaatje eruitziet? Wij vertellen u graag meer over de diverse uitvoeringen, waarna we graag een ontwerp voor u maken. Plan een vrijblijvend adviesgesprek bij één van onze specialisten.

Bezoek onze showroom

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven.

Bosschebaan 72
5384 VZ Heesch
0412-452718
info@houthandelvanderheijden.nl

Plan een adviesgesprek

Bezoek onze showroom