Werkwijze

Van der Heijden Buitenleven pakt uw project graag professioneel aan. En dat start altijd met een goede inventarisatie, waarbij u uw wensen kenbaar maakt. Vanaf stap 1, waarop nog een viertal stappen volgen die gaan resulteren in eindeloos genieten.

Uw wens

In onze showroom heeft u een persoonlijk adviesgesprek met een deskundige adviseur. Onze expertise en uw wensen vormen de basis voor het starten van een uniek project.

Uw wens

Ons advies

Ontdek de kracht van maatwerk. Tijdens een grondig gesprek verkennen we uitvoerig uw wensen, waarna we een uniek ontwerp creëren dat perfect bij u past. U ontvangt van ons een prijsindicatie en na het gesprek een gedetailleerde offerte, samen met een 3D-ontwerp. Uw visie vormt het startpunt van ons creatieve proces.

Ons advies

Uw opdracht

Bij Van der Heijden Buitenleven zorgen we voor een grondige voorbereiding van uw project. U heeft direct contact met een ervaren werkvoorbereider, die verantwoordelijk is voor een goede planning, uitvoering en heldere communicatie. Vertrouw op onze expertise voor een vlekkeloze voorbereiding van uw project.

Uw opdracht

Wij bouwen

Bij Van der Heijden Buitenleven bouwen we uw buitenverblijf deels in onze werkplaats. Vervolgens monteren we het op locatie, waarbij we zorgvuldig aandacht besteden aan de afwerking met oog voor detail. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige en nauwkeurige realisatie, waarbij kwaliteit voorop staat.

Wij bouwen

U geniet :)

Bij van der Heijden Buitenleven streven we naar 100% tevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, want uw genot staat voorop. Daarom bieden we u een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op zowel de constructie als de gebruikte materialen. We willen dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw buitenleven project.

U geniet :)
Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?

Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten.

Een adviesgesprek inplannen Contact opnemen