Over ons

Welkom bij Van der Heijden Buitenleven! Wij zijn een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van 37 jaar in het creëren van prachtige buitenverblijven. Ons verhaal begon met de oprichter, Sam van der Heijden, die zijn passie voor sloophout omzette in een bloeiend bedrijf. 

Wij zijn Buitenleven

Welkom bij Van der Heijden Buitenleven! Wij zijn een team van 30 gepassioneerde professionals, gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van luxe buitenverblijven. Onze vakmensen combineren ambachtelijk vakmanschap met innovatieve ontwerpen, om aan al uw wensen te voldoen. Met oog voor detail en duurzaamheid streven we altijd naar hoogwaardige kwaliteit.Ontdek de mogelijkheden van Van der Heijden Buitenleven.

Wij zijn Buitenleven

Showroom

Welkom in onze showroom bij Van der Heijden Buitenleven! Ontdek onze inspirerende ruimte van maar liefst 1000m2, vol met prachtige showmodellen zowel binnen als buiten. Laat u adviseren door onze specialisten, die u graag begeleiden bij het vinden van uw perfecte buitenverblijf. Ontdek de nieuwste trends en laat u inspireren in onze showroom. Bij Van der Heijden Buitenleven bieden we het hele jaar door een warm welkom in onze showroom, waar u kunt dromen over uw ideale buitenruimte. Bezoek ons vandaag nog en ervaar het zelf!

Showroom
Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?

Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten.

Een adviesgesprek inplannen Contact opnemen

Bezoek onze showroom

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven.

Bosschebaan 72
5384 VZ Heesch
0412-452718
info@houthandelvanderheijden.nl

Plan een adviesgesprek

Bezoek onze showroom