Poolhouse

Een poolhouse biedt de ideale ruimte voor ontspanning en wellness. Haal het maximale uit uw zwembad door een poolhouse te laten bouwen door Van der Heijden Buitenleven. Wij luisteren naar uw wensen, adviseren u en maken een ontwerp op maat zodat uw poolhouse perfect aansluit op uw zwembad en natuurlijk past bij uw woning in zijn geheel. Bekijk ons aanbod hieronder en ontdek welke opties het beste zijn voor uw specifieke tuin!

Wat is een poolhouse?

Een poolhouse is een buitenhuisje dat speciaal is ontworpen voor gebruik rond een zwembad of zwemvijver. Als belangrijkste reden bieden poolhouses onderdak aan de technische ruimte van uw zwembad. Daarnaast dienen poolhouses natuurlijk ook als heerlijke plek in de tuin om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht terwijl u bij het zwembad bent. De poolhouses bij Van der Heijden kunnen worden uitgerust met voorzieningen zoals een bar, douches en omkleedruimtes. Sommige luxe poolhouses hebben zelfs een sauna of jacuzzi. Op deze manier creëert u uw eigen wellnessruimte waar u eindeloos van kunt genieten. Laat u volledig ontzorgen door de specialisten van Van der Heijden Buitenleven en geniet van de kwaliteit en vakmanschap die wij leveren. Wij bouwen met veel plezier de perfecte poolhouse op maat voor u.

Verschillende stijlen poolhouses

Doordat we bij Van der Heijden de poolhouses op maat bouwen zijn we in staat om een poolhouse volledig naar wens en smaak in te richten. De poolhouses kunnen worden gebouwd in verschillende stijlen, van een modern poolhouse tot een landelijk poolhouse, en kunnen worden gemaakt van verschillende materialen. De poolhouses bieden bescherming tegen de zon, regen en wind, en zorgen ervoor dat u de hele dag kunt genieten van het zwembad, zelfs als het weer tegenzit. Bij Van der Heijden is de keuze altijd volledig aan u, onze specialisten ondersteunen u daarbij graag door middel van advies op maat en hun deskundige vakkennis. Samen met u realiseren wij uw perfecte poolhouse. Ons doel is het maximale uit uw tuin halen, daarom bieden wij alleen poolhouses aan van de beste kwaliteit. Bekijk het aanbod op deze pagina om erachter te komen welk mooi poolhouse in uw tuin geplaatst kan worden. Laat u inspireren door de fantastische selectie poolhouses die wij eerder aan onze klanten leverden!

Uw poolhouse gerealiseerd in 5 stappen

Bij Van der Heijden buitenleven bent u altijd verzekerd van een professionele aanpak. Wanneer u besluit om een poolhouse te bouwen en dit door ons te laten realiseren, dan gaan we samen met u aan de slag om uw wensen en voorkeuren in kaart te brengen. We denken met u mee over de beste locatie voor het poolhouse, de afmetingen, de stijl, de materialen en alle componenten die eventueel van belang zijn voor u. Wanneer we al uw wensen en voorkeuren in kaart hebben gebracht gaan onze ontwerpers aan de slag met het design van uw poolhouse. Pas wanneer u 100% tevreden bent over het ontwerp van uw nieuwe poolhouse en het beoogde budget gaan we het project inplannen en starten we met het bouwen. Door rekening te houden met al uw specifieke wensen en voorkeuren weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van deze prachtige investering in de tuin. Een poolhouse op maat gemaakt is speciaal ontworpen om precies te passen bij de beschikbare ruimte in uw tuin, zodat u maximaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte én het volledig kunt aanpassen naar uw wensen.

Poolhouses kopen bij Van der Heijden buitenleven

Bent u enthousiast over de poolhouses bij Van der Heijden buitenleven en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw tuin? U maakt eenvoudig een afspraak met een van onze adviseurs door te bellen naar 0412 - 452 718 of door een tijdstip te selecteren in onze online agenda. Bij Van der Heijden buitenleven kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit. Onze vakmensen zijn echte ambachtslieden met jarenlange expertise. Alle onderdelen van de poolhouses worden vakkundig ontworpen en gebouwd, en het hout dat we ervoor gebruiken komt rechtstreeks uit de houthandel. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden persoonlijk te bekijken!

De weg naar eindeloos genieten van uw buitenleven

Laat je inspireren

Bij Van der Heijden Buitenleven zorgen we er graag voor dat iedereen kan genieten van een gezellige en mooie tuin, bijvoorbeeld met een veranda op maat. Wij werken altijd volgens een vast stappenplan, zodat wij altijd een prachtig resultaat kunnen garanderen:

Naar de inspiratiepagina

Luxe Poolhouse in Uden
Veranda met lichtstraat in Oijen
High-End overkapping in Nistelrode
Mooi landelijk tuinhuis met overkapping in Den Bosch
Luxe carport in Eindhoven
Berging in Lith
Schutting 1
Poort 1
Vlonder 1

Loopt u al een tijdje rond met een mooi idee of droomt u van een prachtig tuinhuis dat helemaal aan uw wensen voldoet? Wilt u weten of dit gerealiseerd kan worden en ook hoe het plaatje eruitziet? Wij vertellen u graag meer over de diverse uitvoeringen, waarna we graag een ontwerp voor u maken. Plan een vrijblijvend adviesgesprek bij één van onze specialisten.

Bezoek onze showroom

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven.

Bosschebaan 72
5384 VZ Heesch
0412-452718
info@houthandelvanderheijden.nl

Plan een adviesgesprek

Bezoek onze showroom