•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Van der Heijden Buitenleven pakt uw project graag professioneel aan. En dat start altijd met een goede inventarisatie, waarbij u uw wensen kenbaar maakt. Vanaf stap 1, waarop nog een viertal stappen volgen die gaan resulteren in eindeloos genieten.

Vertel uw wensen

Loopt u al langer rond met een idee of ontwerp? Neem dan contact met ons op. Dit is mogelijk via het afspraken-formulier op deze website. Dat verkort wachttijden en zorgt voor een betere voorbereiding. Maak uw voorkeuren kenbaar en zo mogelijk ook aan welk budget u denkt. Dan kijken we samen naar uw wensen en welke oplossing daar het beste op aansluit, eventueel aangevuld door een alternatief met opties.

Ons advies & ontwerp

Bij voorkeur adviseren wij u in onze showroom, waar u diverse materialen, modellen en afwerkingsniveau's kunt zien. Laat u inspireren en ons ontwerpen, waarna wij u aan de hand van uw budget de mooiste oplossing kunnen tonen. Natuurlijk kunt u uw wensen bijstellen, dan zorgen wij voor een passend voorstel. Ook maken wij graag een voorstel op basis van uw eigen ontwerp.

Uw opdracht

Als u akkoord gaat met het uitgewerkte ontwerp en het bijbehorende prijsplaatje, dan starten wij met het inplannen van alle voor het project belangrijke data. Dat start met het inmeten van het project om te zien of alles technisch mogelijk is. We nemen de offerte met u door en eventueel meer- of minderwerk wordt altijd duidelijk aangegeven. U ontvangt een 2D-tekening die na uw goedkeuring maatgevend is voor de productie van alle onderdelen. 

Realisatie

In onze eigen werkplaats bereiden we het meeste ‘prefab’ voor. Meestal zijn dat de wanden, ramen, deuren en de kap die helemaal op maat worden gemaakt. Dat is ook voor iedereen die zelf wil monteren en plaatsen een groot gemak. Maar als u volledig wilt worden ontzorgd doen wij dat graag, inclusief bijvoorbeeld verlichting, schilderwerk en bestrating. Van der Heijden Buitenleven heeft een netwerk van betrouwbare vakmensen. Natuurlijk gaan we voor het beste resultaat.

Eindeloos genieten

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, want wij streven naar 100% tevredenheid. Dat is dan ook onze kwaliteitsgarantie. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op de constructie en materialen. Als wij uw veranda, garage, bijgebouw of tuinhuis hebben opgeleverd dan kunt u eindeloos gaan genieten. Mocht er dan onverhoopt nog iets zijn of heeft u aanvullende wensen, laat het ons dan weten. Onze vakmensen zorgen dan voor de kwalitatief best passende oplossing.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,3 op KlantenVertellen.nl
9,3

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen