•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Van der Heijden Buitenleven pakt uw project graag professioneel aan. En dat start altijd met een goede inventarisatie, waarbij u uw wensen kenbaar maakt. Vanaf stap 1, waarop nog een viertal stappen volgen die gaan resulteren in eindeloos genieten.

Vertel uw wensen

Loopt u al langer rond met een idee of ontwerp? Neem dan contact met ons op. Dit is mogelijk via het afspraken-formulier op deze website. Dat verkort wachttijden en zorgt voor een betere voorbereiding. Maak uw voorkeuren kenbaar en zo mogelijk ook aan welk budget u denkt. Dan kijken we samen naar uw wensen en welke oplossing daar het beste op aansluit, eventueel aangevuld door een alternatief met opties.

Ons advies & ontwerp

Bij voorkeur adviseren wij u in onze showroom, waar u diverse materialen, modellen en afwerkingsniveau's kunt zien. Laat u inspireren en ons ontwerpen, waarna wij u aan de hand van uw budget de mooiste oplossing kunnen tonen. Natuurlijk kunt u uw wensen bijstellen, dan zorgen wij voor een passend voorstel. Ook maken wij graag een voorstel op basis van uw eigen ontwerp.

Uw opdracht

Als u akkoord gaat met het uitgewerkte ontwerp en het bijbehorende prijsplaatje, dan starten wij met het inplannen van alle voor het project belangrijke data. Dat start met het inmeten van het project om te zien of alles technisch mogelijk is. We nemen de offerte met u door en eventueel meer- of minderwerk wordt altijd duidelijk aangegeven. U ontvangt een 2D-tekening die na uw goedkeuring maatgevend is voor de productie van alle onderdelen. 

Realisatie

In onze eigen werkplaats bereiden we het meeste ‘prefab’ voor. Meestal zijn dat de wanden, ramen, deuren en de kap die helemaal op maat worden gemaakt. Dat is ook voor iedereen die zelf wil monteren en plaatsen een groot gemak. Maar als u volledig wilt worden ontzorgd doen wij dat graag, inclusief bijvoorbeeld verlichting, schilderwerk en bestrating. Van der Heijden Buitenleven heeft een netwerk van betrouwbare vakmensen. Natuurlijk gaan we voor het beste resultaat.

Eindeloos genieten

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, want wij streven naar 100% tevredenheid. Dat is dan ook onze kwaliteitsgarantie. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op de constructie en materialen. Als wij uw veranda, garage, bijgebouw of tuinhuis hebben opgeleverd dan kunt u eindeloos gaan genieten. Mocht er dan onverhoopt nog iets zijn of heeft u aanvullende wensen, laat het ons dan weten. Onze vakmensen zorgen dan voor de kwalitatief best passende oplossing.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.