•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Betonplex kopen is dé voordelige oplossing voor tal van constructies. Van bekleding voor aanhangwagens tot toepassingen in de badkamer, betonplex is uitgegroeid tot veel meer dan de bekisting voor het storten van beton waaraan het zijn naam te danken heeft. Als u betonplex gaat kopen zal het u opvallen dat verschillende materialen onder dezelfde naam geschaard worden. Bij Van der Heijden Houthandel leggen we u graag uit waarom.

Wat is betonplex en waarom zou u het kopen?

Betonplex is altijd plaatmateriaal, vaak samengeperst hout, dat is behandeld met een beschermende epoxylaag. Deze laag stoot vocht af en maakt het oppervlak erg glad. Zo kan er eigenlijk nooit iets voor langere tijd aan de platen blijven hangen. Makkelijk schoon te maken dus en daarom ideaal voor het bouwen van dierenverblijven of paardentrailers. Het materiaal is ook lichtgewicht en omdat er tussen de epoxylagen meestal houtsnippers worden gebruikt is het erg voordelig.

Kiezen met advies van een vakman

Vanuit ons assortiment kunt u verschillende soorten betonplex kopen. De soort die u nodig heeft is afhankelijk van de toepassing die u in gedachten heeft. Bel daarom met 0412 – 452 718, vertel waarvoor u op zoek bent naar betonplex, en krijg advies van een vakman. Keuze gemaakt? Vraag makkelijk en snel een offerte aan. 

Relevante pagina's

Betonpoeren kopen | Douglas hout kopen | Douglas of geimpregneerd vuren


Wilt u liever eerst ons advies?