•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Bij onze gespecialiseerde houthandel in Heesch, Noord-Brabant, kunt u terecht voor al uw wensen met betrekking tot hout. Tuin- of timmerhout, rondhout of hout voor vlonders: Van der Heijden Houthandel heeft het op voorraad en zaagt het voor u tot op de millimeter nauwkeurig op maat. Dat is maar één onderdeel van de dienstverlening van onze houthandel in Brabant. 

De houthandel in Noord-Brabant vertaald uw wens naar een tastbaar product

Ga zelf lekker aan de slag en bestel uw hout bij onze houthandel in Heesch, naast Den Bosch in Noord-Brabant. Al sinds 1986 leveren wij duurzaam geproduceerd hout op maat voor verschillende projecten. Onze houthandel staat dan ook door heel Brabant bekend om haar kwalitatieve producten. Hoe wij deze kwaliteit blijven garanderen? Dit doen we door u altijd deskundig advies te geven voor u een aankoop doet. Zo weet u zeker dat uw wensen, goed vertaald worden naar een tastbaar product. U bestelt bij ons onder andere:

Ontvang het beste hout op maat van onze houthandel in Brabant

Of u nu houten platen op maat wilt laten zagen of een compleet pakket voor het bouwen van een overkapping wilt laten maken: wij staan altijd voor u klaar! Neem contact op met onze houthandel in Noord-Brabant door te bellen naar 0412 - 452 718 of info@houthandelvanderheijden.nl. Wij voorzien u graag van deskundig advies. Wilt u de mogelijkheden op locatie bespreken? Ook dat kan! Bel naar eerdergenoemd telefoonnummer voor het maken van een afspraak met de specialisten van onze houthandel in Brabant. 

Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen