•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Met de producten van Van der Heijden Houthandel in Heesch heeft u alles in huis om zelf aan de slag te gaan met het bouwen van een houten schutting. Kies uit diverse soorten hout van hoge kwaliteit voor het bouwen van uw schutting. Laat bij uw bestelling ook meteen de benodigde bevestigingsmaterialen en gereedschappen leveren. Dan staat niets u meer in de weg om een prachtige schutting te bouwen.

Reken op maatwerk bij het kopen van onderdelen voor uw houten schutting

Weet u al hoe hoog en hoe lang uw schutting moet worden? Geef het aan ons door wanneer u uw bestelling plaatst. Vervolgens gaan wij aan de slag met uw bestelling op maat. Denk aan het op maat zagen van de losse planken en het monteren van de planken. Het is zelfs mogelijk om uw schutting bij u thuis in te meten en op te bouwen. U wenst, wij leveren.

Welke houtsoort past het beste bij uw tuin?

Het mooiste effect krijgt u wanneer u eenheid creëert in uw tuin in Heesch. Daarom is het belangrijk dat u de juiste houtsoort uitkiest voor het bouwen van uw schutting. Elke houtsoort heeft een karakteristiek uiterlijk en zorgt voor een typische sfeer. Komt u eens langs in onze showroom in Heesch, dan zult u zien waar we het over hebben. In ons veelzijdige aanbod vindt u ongetwijfeld het juiste hout voor uw schutting.

Houten schuttingen kopen? Vraag eerst een offerte aan!

Net zoals de materialen voor uw houten schutting zijn onze offertes ook maatwerk. Laat ons daarom precies weten wat uw wensen zijn. Op basis hiervan stellen wij een bijpassende offerte op. Zo weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten. Een offerte aanvragen doet u eenvoudig via onze website. 

Persoonlijke hulp bij het kopen van uw houten schuttingen

Vindt u het lastig om te kiezen welke materialen u wilt kopen voor uw houten schutting in Heesch? Dat is geen probleem, wij helpen u hier graag bij. Kom langs in de showroom of neem contact op via 0412 - 452 718 om uw wensen te bespreken. Vertel ons meer over de stijl en de houtsoort die u mooi vindt. Op basis daarvan ontvangt u persoonlijk advies en kiest u uw favoriete model uit het aanbod aan houten schuttingen.

Relevante pagina's

Houten schutting planken | Houthandel den bosch | Houthandel eindhoven


Wilt u liever eerst ons advies?

Offerte aanvragen