•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Door uw houten carport op maat te laten bouwen door Van der Heijden Buitenleven bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat. Kiest u voor een klassieke, landelijk of moderne stijl voor een carport aan uw huis? Wij zorgen dat uw houten carport perfect bij de architectuur van uw woning past. Zo creëren we eenheid, wat zorgt voor een fraai geheel.

Creëer een gevoel van luxe met een houten carport op maat

Door een houten carport door ons te laten bouwen, geeft u meer luxe aan uw huis. Daarbij zorgt een houten carport op maat voor heel wat extra gemak. Niet langer hoeft u door de regen naar uw auto te lopen. En dit is nog maar het begin. U beschermt uw voertuig namelijk ook tegen weersinvloeden. Zo hoeft u niet steeds uw auto te wassen. En heeft het gevroren? U rijdt sneller weg, want dankzij de carport aan huis is krabben al snel verleden tijd.

Extra opties voor het laten bouwen van een houten carport

U kunt het op maat maken van uw houten carport aan huis zo simpel of luxe maken als u zelf wilt bij Van der Heijden Buitenleven. Standaard bestaat de carport uit een houten constructie, palen en een dak. Alle onderdelen van de carport worden tot in de details door onze vakmensen aan uw huis gebouwd. Wilt u dat uw carport er nóg exclusiever uitziet? Dan kunt u lichtkoepels of lichtstraten opnemen in het dak. Meer ideeën opdoen? Kom dan langs in onze exclusieve showroom in Heesch en bekijk de mogelijkheden voor het bouwen van een houten carport op maat

Maak een afspraak en bespreek uw wensen met een van onze adviseurs

Overweegt u om een houten carport op maat aan uw huis te laten bouwen? Kom dan eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen. U kunt hiervoor het beste een afspraak maken. Dan weet u zeker dat een van onze adviseurs voor u klaarstaat om uw wensen te bespreken en ideeën door te nemen. Wij nemen graag de tijd om u te helpen met het maken van uw keuze. Een afspraak maken doet u heel eenvoudig door te bellen naar 0412 - 452 718 of door een afspraak in te plannen in onze online agenda.

Bel of bezoek ons

Onze specialisten staan u graag met raad & daad . . . en koffie terzijde. Dus als u vragen heeft, bel ons dan gerust op 0412 – 452 718. U kunt ook direct een afspraak maken via de button onderaan de pagina. Dan verschijnt deze in onze agenda. Graag tot ziens in Heesch!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,6 op KlantenVertellen.nl
9,6

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft.  Houd wel de belangrijkste richtlijn van het RIVM in acht.  ‘’ Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk telefonisch of per e-mail.

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • Bezoek voor de showroom ALLEEN op afspraak mogelijk.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 

Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

  • Offerte aanvragen/orders via telefoon en e-mail.
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

"Tot in de kleinste details is het helemaal naar onze zin plus een heel goede prijs/kwaliteit verhouding."

In december 2016 is er bij ons een tuinhuis met overkapping gemaakt. Bij het ontwerp hebben ze goed met ons mee gedacht. Tot in de kleinste details is het helemaal naar onze zin plus een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Totaal oordeel 9 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 9 Kwaliteit 9
Service 9 Showroom 8
Afspraken nakomen 9 Flexibiliteit 9
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 8,9

Ineke Ahlers uit Boxtel