•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

U wilt ook zo'€™n fijne, houten carport, bijvoorbeeld in combinatie met een berging? Als deze aan uw huis wordt gebouwd heeft u als voordeel dat u dankzij het afdak - wel of niet op palen - mooi droog naar uw auto, caravan of camper kunt lopen. Het is ook mogelijk om lichtkoepels of lichtstraten op te nemen in het dak. De carport bestaat meestal uit een houten constructie, palen en een plat dak, dat tot in de puntjes wordt afgewerkt door de vakmensen van Van der Heijden Buitenleven.

Vergunningsvrije carports

Een houten carport kan meestal vergunningsvrij tegen uw garage of woning worden gebouwd, maar ook vrijstaand. Dat maakt het een stuk gemakkelijker. U bent ook niet beperkt qua stijl, want dit kan in aansluiting op de architectuur van uw huis, of dat nu modern, klassiek of landelijk is.

Ervaar het gemak

We hoeven u niet uit te leggen dat een houten carport op maat voor veel gemak zorgt. Niet alleen kunt u - in de meeste gevallen - droog van uw voor- of achterdeur naar uw auto of camper lopen, ook beschermt het uw voertuig beter tegen weersinvloeden. Zo hoeft u vaak uw autoruiten niet te krabben. Hoe comfortabel kan het zijn.

Opties Buitenleven

Uw tuinhuis, bijgebouw of zorgwoning kunt u laten uitvoeren zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit de houtsoorten Douglas, geïmpregneerd Vuren, Eiken of Western Red Cedar, maar ook kunt u de gewenste behandeling of afwerking bepalen. Van kleur tot dakpan en van raam tot en met schuifpui. Lees daarom verder op . . . Meer over opties Buitenleven

Bel of bezoek ons

Onze specialisten staan u graag met raad & daad . . . en koffie terzijde. Dus als u vragen heeft, bel ons dan gerust op 0412 – 452 718. U kunt ook direct een afspraak maken via de button onderaan de pagina. Dan verschijnt deze in onze agenda. Graag tot ziens in Heesch!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8

"Erg fijne ervaring, voorbeeld voor velen. Wordt door mij van harte aanbevolen."

Erg fijne ervaring, Voorbeeld voor velen. Wordt door mij van harte aanbevolen.

Totaal oordeel 10 Persoonlijk advies 10
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 10
Service 10 Showroom 10
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 10 Gemiddelde 10

Alex Schippers uit Empel