•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Met een enkele of dubbele carport van hout geeft u in één keer een luxe uitstraling aan uw woning. Dankzij een carport kunt u uw auto droog parkeren. Hij wordt niet zo snel vies door de regen en u hoeft vrijwel nooit uw autoruit te krabben. Laat u uw carport aan uw huis of garage bouwen? Dan profiteert u van een extra voordeel; u kunt altijd droog naar uw auto lopen.

Carport aangepast aan de stijl van uw huis

Om het mooiste resultaat te krijgen, is het belangrijk dat uw enkele of dubbele carport van hout goed aansluit op de architectuur van uw huis. Daarom ontwerpt Van der Heijden Buitenleven altijd een carport op maat die naadloos aansluit op uw wensen, maar ook op de stijl van uw woning. Of u nu gaat voor een klassieke, moderne of juist landelijke stijl, bij Van der Heijden Buitenleven zijn alle opties mogelijk.

Eindeloze mogelijkheden voor een dubbele carport van hout

Kiest u voor een enkele of dubbele carport van hout? Hoe wilt u dat uw carport er precies uitziet? Bij Van der Heijden Buitenleven is er heel wat mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een carport in combinatie met een berging? Wilt u lichtkoepels of lichtstraten opnemen in het dak? Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren het graag.

Doe inspiratie op in onze showroom

U bent van harte welkom om langs te komen in onze exclusieve showroom in Heesch. Hier kunt u verschillende modellen en uitvoeringen zien en inspiratie opdoen voor uw enkele of dubbele carport van hout. Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn en vertellen u meer over wat er allemaal mogelijk is. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of via onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8