•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Met een enkele of dubbele carport van hout geeft u in één keer een luxe uitstraling aan uw woning. Dankzij een carport kunt u uw auto droog parkeren. Hij wordt niet zo snel vies door de regen en u hoeft vrijwel nooit uw autoruit te krabben. Laat u uw carport aan uw huis of garage bouwen? Dan profiteert u van een extra voordeel; u kunt altijd droog naar uw auto lopen.

Carport aangepast aan de stijl van uw huis

Om het mooiste resultaat te krijgen, is het belangrijk dat uw enkele of dubbele carport van hout goed aansluit op de architectuur van uw huis. Daarom ontwerpt Van der Heijden Buitenleven altijd een carport op maat die naadloos aansluit op uw wensen, maar ook op de stijl van uw woning. Of u nu gaat voor een klassieke, moderne of juist landelijke stijl, bij Van der Heijden Buitenleven zijn alle opties mogelijk.

Eindeloze mogelijkheden voor een dubbele carport van hout

Kiest u voor een enkele of dubbele carport van hout? Hoe wilt u dat uw carport er precies uitziet? Bij Van der Heijden Buitenleven is er heel wat mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een carport in combinatie met een berging? Wilt u lichtkoepels of lichtstraten opnemen in het dak? Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren het graag.

Doe inspiratie op in onze showroom in Heesch

U bent van harte welkom om langs te komen in onze exclusieve showroom in Heesch. Hier kunt u verschillende modellen en uitvoeringen zien en inspiratie opdoen voor uw enkele of dubbele carport van hout. Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn en vertellen u meer over wat er allemaal mogelijk is. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of via onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,7 op KlantenVertellen.nl
9,7

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.