•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Tijdelijk wegens drukte nemen wij geen aanvragen in behandeling

Droomt u van een exclusief tuinhuis waar u in alle rust kunt genieten of met uw hobby’s bezig kunt zijn? Heeft u een stijl op het oog of wilt u weten welk type tuinhuis het beste bij uw tuin of woning past? Kom dan eens langs bij Van der Heijden Buitenleven. Wij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende exclusieve tuinhuizen. Wij begrijpen dat u niet meteen een exclusief tuinhuis vindt dat perfect bij uw voorkeuren en woonomgeving past. Daarom maken wij het graag perfect voor u!

Onze werkwijze bij de creatie van een ideaal exclusief tuinhuis voor u

Bij Van der Heijden Buitenleven vindt u een groot assortiment aan houten tuinhuizen. Van landelijk tot modern, van verschillende materialen. Hoe u een exclusief tuinhuis ook voor u ziet, wij weten de perfecte oplossing voor u te bedenken. Wij pakken dan ook alles professioneel aan. Geef uw wensen door, bijvoorbeeld over het ontwerp of het beoogde budget, en wij kijken welk plan het beste hierop aansluit. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp en het kostenplaatje starten wij met de planning.

U geniet nog jaren van het eindresultaat

De realisatie van het project kunnen wij zo compleet mogelijk voor u maken. Bestrating, schilderwerk en verlichting? Alles is mogelijk voor een exclusief tuinhuis van Van der Heijden Buitenleven. Wij kunnen u van tevoren adviseren in onze showroom in Heesch. Dit doen wij op basis van uw eigen ontwerp of concept. Wij laten u dan graag verschillende modellen, materialen en afwerkingsniveaus zien. Maak een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of plan een afspraak via onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen