•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

In een geïsoleerd tuinhuis houdt u het koel tijdens de warme zomerdagen of blijft u lekker warm in de winter. Zo’n exclusief tuinhuis is ideaal als u vaak in het tuinhuis te vinden bent om te klussen of om bezig te zijn met een andere hobby. Van der Heijden Buitenleven is uw partner voor het realiseren van het tuinhuis.

Geïsoleerd tuinhuis op maat voor u gebouwd

Ongetwijfeld heeft u al een idee over hoe uw tuinhuis eruit moet komen te zien of aan welke eisen het tuinhuis moet voldoen. Moet het tuinhuis bijvoorbeeld geïsoleerd worden? Heeft u een bepaalde stijl of kleur in gedachten? Of heeft u een voorkeur voor een bepaald materiaal? Wat uw wensen voor uw tuinhuis ook zijn, laat ze ons weten! Wij vertalen ze naar een ontwerp op maat.

Exclusief ontwerp voor uw tuinhuis

Lijkt het u wel wat om een exclusief tuinhuis te laten bouwen in uw tuin? Een tuinhuis dat gezien mag worden? Onze specialisten helpen u er graag bij. Samen met u gaan ze aan tafel en maken – volledig op basis van uw wensen – een exclusief ontwerp voor uw tuinhuis. Dit ontwerp kan altijd gewijzigd worden totdat u er volledig tevreden over bent.

Laat u inspireren in onze showroom

In onze exclusieve showroom kunt u diverse modellen en stijlen tuinhuizen bewonderen. Komt u langs om inspiratie op te doen? Onze specialisten vertellen u alles over de mogelijkheden voor uw geïsoleerd tuinhuis en staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718. Ook is het mogelijk om online een afspraak te maken met onze adviseur.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8