•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Een moderne veranda heeft vaak een strakke uitstraling en is een ware lust voor het oog. Met deze mooie veranda voert u de stijl van uw moderne interieur door of creëert u juist een contrast tegen uw klassieke woning. Laat uw veranda op maat maken door Van der Heijden Buitenleven en u bent verzekerd van een veranda die volledig naar wens is.

Hoe ziet u uw moderne veranda voor u?

Uw wensen en ideeën staan centraal bij het realiseren van een moderne veranda. Daarom horen wij graag van u hoe u uw mooie veranda precies voor u ziet. Op basis hiervan adviseren wij u en maken we een ontwerp. Aan dit ontwerp kunt u altijd nog wijzigingen laten aanbrengen. Zodra u tevreden bent met het ontwerp, beginnen wij met het bouwen van de veranda.

Mooie en luxe opties voor uw veranda

Kies uit verschillende opties om nog meer luxe en uitstraling toe te voegen aan uw mooie veranda. Laat bijvoorbeeld lichtstraten of lichtkoepels in uw veranda bouwen. Dit zorgt voor een perfecte lichtinval. Of laat uw veranda uitrusten met een moderne glazen schuifwand. Zo heeft u het zelfs als het buiten kouder wordt nog altijd lekker warm onder de veranda. Meer weten over onze verschillende opties? Neem gerust contact op!

Volledige ontzorging bij het bouwen van uw veranda

Bij het bouwen van uw mooie veranda ontzorgen wij u maximaal. Dit doen we door een groot deel van de veranda prefab in onze eigen werkplaats te maken. Hierdoor zijn de onderdelen van uw veranda al gereed en kunnen wij efficiënt te werk gaan met het bouwen van uw veranda.

Spreek met een van onze adviseurs

Bespreek uw wensen en onze mogelijkheden met een van onze adviseurs en kom langs in de exclusieve showroom in Heesch. U maakt hiervoor een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718. Ook kunt u online een afspraak maken door een tijdstip te reserveren in onze agenda. Wanneer zien we u in onze exclusieve showroom in Heesch?

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.