•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een moderne veranda heeft vaak een strakke uitstraling en is een ware lust voor het oog. Met deze mooie veranda voert u de stijl van uw moderne interieur door of creëert u juist een contrast tegen uw klassieke woning. Laat uw veranda op maat maken door Van der Heijden Buitenleven en u bent verzekerd van een veranda die volledig naar wens is.

Hoe ziet u uw moderne veranda voor u?

Uw wensen en ideeën staan centraal bij het realiseren van een moderne veranda. Daarom horen wij graag van u hoe u uw mooie veranda precies voor u ziet. Op basis hiervan adviseren wij u en maken we een ontwerp. Aan dit ontwerp kunt u altijd nog wijzigingen laten aanbrengen. Zodra u tevreden bent met het ontwerp, beginnen wij met het bouwen van de veranda.

Mooie en luxe opties voor uw veranda

Kies uit verschillende opties om nog meer luxe en uitstraling toe te voegen aan uw mooie veranda. Laat bijvoorbeeld lichtstraten of lichtkoepels in uw veranda bouwen. Dit zorgt voor een perfecte lichtinval. Of laat uw veranda uitrusten met een moderne glazen schuifwand. Zo heeft u het zelfs als het buiten kouder wordt nog altijd lekker warm onder de veranda. Meer weten over onze verschillende opties? Neem gerust contact op!

Volledige ontzorging bij het bouwen van uw veranda

Bij het bouwen van uw mooie veranda ontzorgen wij u maximaal. Dit doen we door een groot deel van de veranda prefab in onze eigen werkplaats te maken. Hierdoor zijn de onderdelen van uw veranda al gereed en kunnen wij efficiënt te werk gaan met het bouwen van uw veranda.

Spreek met een van onze adviseurs

Bespreek uw wensen en onze mogelijkheden met een van onze adviseurs en kom langs in de exclusieve showroom in Heesch. U maakt hiervoor een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718. Ook kunt u online een afspraak maken door een tijdstip te reserveren in onze agenda. Wanneer zien we u in onze exclusieve showroom in Heesch?

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8