•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een poolhouse biedt de ideale ruimte voor ontspanning en wellness. Haal het maximale uit uw zwembad door een poolhouse te laten bouwen door Van der Heijden Buitenleven. Wij luisteren naar uw wensen, adviseren u en maken een ontwerp op maat zodat uw bijgebouw perfect aansluit op uw zwembad en uw woning in zijn geheel. 

Een poolhouse laten bouwen voor optimale ontspanning

Als basis biedt een poolhouse onderdak aan de technische ruimte van uw zwembad. U kunt uw poolhouse ook laten bouwen met douches, een sauna of een jacuzzi. Op deze manier creëert u uw eigen wellnessruimte waar u eindeloos kunt genieten. Maak uw eigen welnessruimte met de faciliteiten die u wenst en laat u hierbij volledig ontzorgen door de specialisten van Van der Heijden Buitenleven. Wij bouwen graag een schuur op maat voor u.

In vijf stappen realiseren we uw unieke bijgebouw

U bent bij ons altijd zeker van een professionele aanpak. Besluit u door ons uw poolhouse te laten bouwen? Dan gaat dat volgens een vaste werkwijze. Eerst bespreken we uw voorkeuren en wensen. Op basis daarvan geven we u advies en maken we een ontwerp. Gaat u akkoord met het ontwerp en het budget? Dan maken we een planning en starten we met het bouwen van uw poolhouse. Op deze manier zorgen we ervoor dat u 100% tevreden bent met het resultaat.

Bespreek uw wensen met onze adviseurs

Centraal bij de bouw van uw exclusieve tuinhuis, staan uw wensen en ideeën. Onze adviseurs helpen u graag met het selecteren van faciliteiten, het juiste model, de details die aangebracht moeten worden en nog veel meer. Op basis hiervan adviseren ze u en maken ze een ontwerp op maat. U maakt een afspraak met een van onze adviseurs door te bellen naar 0412 - 452 718 of door een tijdstip te selecteren in onze online agenda. We zien u graag in onze showroom in Heesch, nabij Den Bosch!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen

"Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!"

Was heel gezellig met de medewerkers. De samenwerking met sub-aannemers was goed. Zij speelden goed op elkaar in en mondelinge afspraken zijn ook allemaal goed gegaan. Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!

Totaal oordeel 9 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 8
Service 9
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 9,3

Peter Schless uit Breda