•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Een tuinhuis met lessenaarsdak heeft een exclusieve en esthetische uitstraling. Met dit dak zorgt u ervoor dat uw tuinhuis een mooie en luxe aanvulling is op uw woning. Qua ontwerp verschillende kanten uit als u kiest voor een lessenaarsdak voor uw tuinhuis. Laat uw tuinhuis met lessenaarsdak bouwen door Van der Heijden Buitenleven en u bent verzekerd van een fraai en uniek resultaat.

Deze voordelen ervaart u als u een tuinhuis met lessenaarsdak laat bouwen

Net zoals een plat dak, heeft een lessenaarsdak slechts één dakvlak. Het verschil, is dat een lessenaarsdak afloopt. Dit ziet er in de eerste instantie modern uit, maar draagt ook bij aan de afvoer van regenwater. Daarnaast zorgt een lessenaarsdak ervoor dat één zijde van uw tuinhuis hoger is. U kunt deze zijde gebruiken voor ramen en dus extra lichtinval. Ook kunt u er spullen kwijt, zodat u het maximale uit de ruimte van uw tuinhuis haalt.

Kies voor een tuinhuis met geïmpregneerd hout voor een maximale levensduur in Heesch

U haalt het maximale uit uw tuinhuis door het te laten bouwen met geïmpregneerd hout. Geïmpregneerd hout is zo behandeld dat het bestand is tegen weersinvloeden. Dit houdt in dat het hout er zo lang mogelijk mooi uit blijft zien. Kies voor geïmpregneerd hout bij de bouw van uw tuinhuis en u weet zeker dat u er vele jaren plezier van zult hebben.

Laat u inspireren in onze exclusieve showroom

Doe inspiratie op voor uw tuinhuis in onze exclusieve showroom in Heesch. Hier vindt u tuinhuizen in verschillende stijlen, gemaakt van verschillende materialen en met verschillende afwerkingen. Onze adviseurs staan voor u klaar om u meer te vertellen over onze mogelijkheden van een geïmpregneerd tuinhuis, luisteren naar uw wensen en geven u advies op maat. Maak een afspraak met een van onze adviseurs via onze online agenda of bel hiervoor naar 0412 – 452 718.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,

Met ingang van 3 maart is iedereen weer van harte welkom in onze showroom. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden aan verbonden, waar wij ons aan houden:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een afspraak, bij voorkeur via onze afspraakplanner. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk. 
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. maximaal 2 klanten per 1.5 uur.
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Maak uiterlijk 4 uur van te voren een telefonisch een afspraak.  0412 - 45 27 18  
 • We mogen niet teveel mensen tegelijk in de showroom ontvangen. 
 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • We vragen de volgende regels te volgen: draag een mondkapje, desinfecteer je handen bij de ingang.

Voor het plaatsen van een bestelling hoeft u niet naar de winkel te komen.  U kunt u bestelling mailen naar aanvragen@houthandelvanderheijden.nl . U ontvangt van ons een ordernummer en tijdsslot wanneer u uw bestelling kunt afhalen. 

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.