Bij Van der Heijden Buitenleven heeft u de keuze uit een aanzienlijk assortiment houten tuinhuizen, allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Gecreëerd op basis van uw eigen ontwerp of door ons getekend en tot in het kleinste detail afgewerkt. Of dat nu een eiken tuinhuis, bergruimte, kantoor, atelier of gastenverblijf is, het wordt mooi! Laat u inspireren door de verschillende modellen op deze pagina en vraag gerust een offerte aan bij ons.


Onze houten tuinhuizen op maat worden prefab gemaakt

Uw houten tuinhuis wordt bij ons perfect prefab op maat gemaakt. Dat doen we efficiënt, met oog voor kwaliteit. Dit wordt ook wel houtskeletbouw genoemd. De prefabricage van uw tuinhuis op maat vindt plaats in onze eigen werkplaats. Dat doen wij ook voor zelfbouwers, compleet met gedetailleerde bouwtekeningen. En die zijn handig voor de montage.

Beitsen van vurenhout

Als u het geïmpregneerde vurenhout van uw houten tuinhuis een mooie kleur wilt geven, dan is dat mogelijk. U kunt namelijk het hout beitsen in de gewenste kleur, zowel dekkend als transparant. Bovendien beschermt beits uw hout beter tegen weersinvloeden. Als u dit wilt kunnen onze vakmensen er alvast de 1e grondlaag voor u opzetten.

Wij ontzorgen u graag

Het is plezierig om te ervaren dat onze vakmensen u volledig kunnen ontzorgen, want als u dat wenst verzorgen wij ook de isolatie, het schilderwerk, de verlichting en het straatwerk rondom uw tuinhuis op maat. Daarover hoeft u zich dan helemaal geen zorgen te maken, want u heeft maar één aanspreekpunt die het goed voor u regelt en alles tot aan de oplevering coördineert!

Keuze uit talloze opties

Als het om houten tuinhuizen gaat, bieden we bij Van der Heijden Buitenleven talloze opties. Dat begint al bij het materiaal. Kiest u voor Douglas, Eiken of Western Red Cedar of voor één van onze andere houtsoorten? Ook wat afwerking betreft is er heel wat mogelijk, van dakpannen in verschillende kleuren tot aan diverse typen ramen en nog veel meer.

Doe inspiratie op in de exclusieve showroom

Wij heten u van harte welkom om langs te komen in onze showroom en de verschillende mogelijkheden en voorbeelden van houten tuinhuizen in het echt te bekijken. Bespreek uw wensen en ideeën met één van onze specialisten. Zij geven u persoonlijk advies en vertellen meer over wat mogelijk is. Maak hiervoor online een afspraak of bel naar 0412 - 452 718. Wij zorgen ervoor dat de koffie voor u klaarstaat.

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8

"Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!"

Was heel gezellig met de medewerkers. De samenwerking met sub-aannemers was goed. Zij speelden goed op elkaar in en mondelinge afspraken zijn ook allemaal goed gegaan. Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!

Totaal oordeel 9 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 8
Service 9
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 9,3

Peter Schless uit Breda