•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Bij Van der Heijden Buitenleven heeft u de keuze uit een groot assortiment tuinhuizen, allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Elk houten tuinhuis is gecreëerd op basis van uw eigen ontwerp of door ons getekend en tot in het kleinste detail afgewerkt. Of uw houten tuinhuis nu dient als bergruimte, kantoor, atelier of gastenverblijf; het wordt gegarandeerd een prachtig resultaat op maat! Laat u inspireren door de verschillende tuinhuizen op deze pagina en vraag gerust een offerte bij ons aan.

Onze tuinhuizen worden prefab gemaakt

Uw houten tuinhuis wordt bij ons perfect prefab op maat gemaakt. Dit doen we heel efficiënt, altijd met scherp oog voor kwaliteit. Dit wordt ook wel houtskeletbouw genoemd. De prefabricage van uw houten tuinhuis op maat vindt plaats in onze eigen werkplaats. Dat doen wij ook voor zelfbouwers, compleet met gedetailleerde bouwtekeningen. Die zijn namelijk onmisbaar voor de montage van uw houten tuinhuis. 

Beitsen van vurenhout voor uw op maat gemaakte tuinhuis

Als u het geïmpregneerde vurenhout van uw houten tuinhuis een mooie kleur wilt geven, dan is dat mogelijk. U kunt namelijk het hout beitsen in de gewenste kleur, zowel dekkend als transparant. Bovendien beschermt beits uw hout beter tegen weersinvloeden. Als u dit wilt, kunnen onze vakmensen er alvast de eerste grondlaag voor u op zetten. 

Wij ontzorgen u graag

Als u het geïmpregneerde vurenhout van uw houten tuinhuis een mooie kleur wilt geven, dan is dat mogelijk. U kunt namelijk het hout beitsen in de gewenste kleur, zowel dekkend als transparant. Bovendien beschermt beits uw hout beter tegen weersinvloeden. Als u dit wilt, kunnen onze vakmensen er alvast de eerste grondlaag voor u op zetten. 

Keuze uit talloze verschillende tuinhuizen

Als het om houten tuinhuizen gaat, bieden we bij Van der Heijden Buitenleven talloze opties. Dat begint al bij het materiaal. Kiest u voor Douglas, eiken of Western Red Cedar of voor één van onze andere houtsoorten? Ook wat afwerking betreft is er heel wat mogelijk, van dakpannen in verschillende kleuren tot aan diverse typen ramen en nog veel meer. Wij realiseren uw tuinhuis dus volledig op maat, waardoor u het uitstekend kunt gebruiken voor diverse doeleinden. Gebruik uw tuinhuis bijvoorbeeld als:

Doe inspiratie op in de exclusieve showroom

Wij heten u van harte welkom om langs te komen in onze showroom in Heesch, vlak bij Den Bosch. Hier kunt u de verschillende mogelijkheden op een rij zetten en voorbeelden van houten tuinhuizen bekijken. Bespreek uw wensen en ideeën met één van onze specialisten. Zij geven u persoonlijk advies en vertellen meer over wat mogelijk is voor uw houten tuinhuis op maat. Maak hiervoor online een afspraak of bel naar 0412 - 452 718. We zijn benieuwd in wat voor tuinhuizen u geïnteresseerd bent.

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen

"Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!"

Was heel gezellig met de medewerkers. De samenwerking met sub-aannemers was goed. Zij speelden goed op elkaar in en mondelinge afspraken zijn ook allemaal goed gegaan. Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!

Totaal oordeel 9 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 8
Service 9
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 9,3

Peter Schless uit Breda