Bij Van der Heijden Buitenleven heeft u de keuze uit een aanzienlijk assortiment houten tuinhuizen, allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Gecreëerd op basis van uw eigen ontwerp of door ons getekend en tot in het kleinste detail afgewerkt. Of dat nu een eiken tuinhuis, bergruimte, kantoor, atelier of gastenverblijf is, . . . het wordt mooi! Laat u inspireren door de verschillende modellen op deze pagina en vraag gerust een offerte aan bij ons.


Binnenkort uw wensen bespreken?

Uw houten tuinhuis op maat wordt prefab gemaakt

Uw houten tuinhuis wordt bij ons perfect prefab op maat gemaakt. Dat doen we efficiënt, met oog voor kwaliteit. Dit wordt ook wel houtskeletbouw genoemd. De prefabricage van uw tuinhuis op maat vindt plaats in onze eigen werkplaats. Dat doen wij ook voor zelfbouwers, compleet met gedetailleerde bouwtekeningen. En die zijn handig voor de montage . . .

Beitsen van vurenhout

Als u het geïmpregneerde vurenhout van uw houten tuinhuis een mooie kleur wilt geven, dan is dat mogelijk. U kunt namelijk het hout beitsen in de gewenste kleur, zowel dekkend als transparant. Bovendien beschermt beits uw hout beter tegen weersinvloeden. Als u dit wilt kunnen onze vakmensen er alvast de 1e grondlaag voor u opzetten.

Wij ontzorgen u graag

Het is plezierig om te ervaren dat onze vakmensen u volledig kunnen ontzorgen, want als u dat wenst verzorgen wij ook de isolatie, het schilderwerk, de verlichting en het straatwerk rondom uw tuinhuis op maat. Daarover hoeft u zich dan helemaal geen zorgen te maken, want u heeft maar één aanspreekpunt die het goed voor u regelt en alles tot aan de oplevering coördineert!

Opties Buitenleven

Uw tuinhuis, bijgebouw of zorgwoning kunt u laten uitvoeren zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit de houtsoorten Douglas, geïmpregneerd Vuren, Eiken of Western Red Cedar, maar ook kunt u de gewenste behandeling of afwerking bepalen. Van kleur tot dakpan en van raam tot en met schuifpui. Lees daarom verder op . . . Meer over opties Buitenleven

Bel of bezoek ons

Onze specialisten staan u graag met raad & daad . . . en koffie terzijde. Dus als u vragen heeft, bel ons dan gerust op 0412 – 452 718. U kunt ook direct een afspraak maken via de button onderaan de pagina. Dan verschijnt deze in onze agenda. Graag tot ziens in Heesch!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

8,6

"Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!".

Was heel gezellig met de medewerkers. De samenwerking met sub-aannemers was goed. Zij speelden goed op elkaar in en mondelinge afspraken zijn ook allemaal goed gegaan. Een heel fijn bedrijf om mee sam... [lees verder]

Peter Schless

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,6 op KlantenVertellen.nl
8,6

"Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!"

Was heel gezellig met de medewerkers. De samenwerking met sub-aannemers was goed. Zij speelden goed op elkaar in en mondelinge afspraken zijn ook allemaal goed gegaan. Een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Afspraak is ook afspraak!

Totaal oordeel 9 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 8
Service 9
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 9,3

Peter Schless uit Breda