•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Bij Van der Heijden Buitenleven heeft u de keuze uit een groot assortiment houten tuinhuizen, allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Gecreëerd op basis van uw eigen ontwerp of door ons getekend en tot in het kleinste detail afgewerkt. Of dat nu een eiken tuinhuis, bergruimte, kantoor, atelier of gastenverblijf is, het wordt gegarandeerd een prachtig resultaat op maat! Laat u inspireren door de verschillende houten tuinhuizen op deze pagina en vraag gerust een offerte bij ons aan.


Onze houten tuinhuizen op maat worden prefab gemaakt

Uw houten tuinhuis wordt bij ons perfect prefab op maat gemaakt. Dit doen we heel efficiënt, altijd met oog voor kwaliteit. Dit wordt ook wel houtskeletbouw genoemd. De prefabricage van uw houten tuinhuis op maat vindt plaats in onze eigen werkplaats. Dat doen wij ook voor zelfbouwers, compleet met gedetailleerde bouwtekeningen. En die zijn onmisbaar voor de montage. 

Beitsen van vurenhout voor uw tuinhuis

Als u het geïmpregneerde vurenhout van uw houten tuinhuis een mooie kleur wilt geven, dan is dat mogelijk. U kunt namelijk het hout beitsen in de gewenste kleur, zowel dekkend als transparant. Bovendien beschermt beits uw hout beter tegen weersinvloeden. Als u dit wilt, kunnen onze vakmensen er alvast de 1e grondlaag voor u op zetten. 

Wij ontzorgen u graag

Het is plezierig om te ervaren dat onze vakmensen u volledig kunnen ontzorgen, want als u dat wenst, verzorgen wij ook de isolatie, het schilderwerk, de verlichting en het straatwerk rondom uw tuinhuis op maat. Daarover hoeft u zich dan helemaal geen zorgen te maken, want u heeft maar één contactpersoon die het goed voor u regelt en alles tot aan de oplevering coördineert! 

Keuze uit talloze opties

Als het om houten tuinhuizen gaat, bieden we bij Van der Heijden Buitenleven talloze opties. Dat begint al bij het materiaal. Kiest u voor Douglas, Eiken of Western Red Cedar of voor één van onze andere houtsoorten? Ook wat afwerking betreft is er heel wat mogelijk, van dakpannen in verschillende kleuren tot aan diverse typen ramen en nog veel meer

Doe inspiratie op in de exclusieve showroom

Wij heten u van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u de verschillende mogelijkheden op een rij zetten en voorbeelden van houten tuinhuizen in het echt te bekijken. Bespreek uw wensen en ideeën met één van onze specialisten. Zij geven u persoonlijk advies en vertellen meer over wat mogelijk is voor uw houten tuinhuis op maat. Maak hiervoor online een afspraak of bel naar 0412 - 452 718.

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen

"We zijn heel erg tevreden met onze overkapping van Houthandel van der Heijden."

We zijn heel erg tevreden met onze overkapping van Houthandel van der Heijden. Ze hebben bij ons een hele goede indruk achtergelaten. Zowel op het gebied van advies tot montage en de service na oplevering!

Totaal oordeel 8 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 9 Kwaliteit 8
Service 9
Afspraken nakomen 8 Flexibiliteit 8
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 8,5

Erwin van der Leeden uit Etten-Leur