•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Met een veranda in landelijke stijl geeft u een mooie uitstraling aan uw huis. Bij Van der Heijden Buitenleven voeren wij uw veranda precies zo uit zoals u dat wilt. Voert u de stijl van uw woning door in uw veranda of wilt u er liever een andere stijl aan geven?

Creëer sfeer met een veranda in landelijke stijl aan uw huis

De landelijke stijl staat bekend om zijn nostalgische en warme sfeer. Een landelijke veranda nodigt dan ook uit om gezellig tijd door te brengen met vrienden en familie. Heerlijk loungen op warme zomerdagen. Ook als het begint te regenen, hoeft u niet naar binnen. Onder de veranda in landelijke stijl aan uw huis zit u er altijd droog bij.

Kies uit verschillende elementen voor uw landelijke veranda

U heeft bij ons keuze uit diverse opties om te zorgen dat uw landelijke veranda precies aan uw wensen voldoet. U heeft de keuze uit verschillende soorten hout en houtbehandelingen om uw veranda te laten uitvoeren. Ook kunt u ervoor kiezen om uw veranda aan uw huis te voorzien van stabiele schoren, welke vaak voorkomen binnen de landelijke stijl. Deze schoren zien er mooi uit én geven extra stevigheid.

Persoonlijk ontwerp voor uw veranda in Heesch

Kom langs in onze showroom en vertel uw wensen en ideeën aan onze adviseurs. Zij vertalen deze vervolgens naar een op maat gemaakt model voor uw exclusieve landelijke veranda. Dit ontwerp kunnen we altijd nog voor u aanpassen, zodat u volledig tevreden bent. Komt u binnenkort naar onze exclusieve showroom? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of via onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,4 op KlantenVertellen.nl
9,4

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen