•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Met een veranda in landelijke stijl geeft u een mooie uitstraling aan uw huis. Bij Van der Heijden Buitenleven voeren wij uw veranda precies zo uit zoals u dat wilt. Voert u de stijl van uw woning door in uw veranda of wilt u er liever een andere stijl aan geven?

Creëer sfeer met een veranda in landelijke stijl aan uw huis

De landelijke stijl staat bekend om zijn nostalgische en warme sfeer. Een landelijke veranda nodigt dan ook uit om gezellig tijd door te brengen met vrienden en familie. Heerlijk loungen op warme zomerdagen. Ook als het begint te regenen, hoeft u niet naar binnen. Onder de veranda in landelijke stijl aan uw huis zit u er altijd droog bij.

Kies uit verschillende elementen voor uw landelijke veranda

U heeft bij ons keuze uit diverse opties om te zorgen dat uw landelijke veranda precies aan uw wensen voldoet. U heeft de keuze uit verschillende soorten hout en houtbehandelingen om uw veranda te laten uitvoeren. Ook kunt u ervoor kiezen om uw veranda aan uw huis te voorzien van stabiele schoren, welke vaak voorkomen binnen de landelijke stijl. Deze schoren zien er mooi uit én geven extra stevigheid.

Persoonlijk ontwerp voor uw veranda

Kom langs in onze showroom en vertel uw wensen en ideeën aan onze adviseurs. Zij vertalen deze vervolgens naar een op maat gemaakt model voor uw exclusieve landelijke veranda. Dit ontwerp kunnen we altijd nog voor u aanpassen, zodat u volledig tevreden bent. Komt u binnenkort naar onze exclusieve showroom? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of via onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8