•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Door een veranda te laten bouwen haalt u het maximale uit uw woning en tuin. Vaak wordt een veranda gebouwd in het verlengde van de woonkamer. Op deze manier vergroot u de leefruimte van uw woning. De veranda is de plaats bij uitstek om heerlijk te loungen en te genieten van uw tuin. Door uw veranda op maat te laten bouwen door Van der Heijden Buitenleven bent u verzekerd van een prachtige aanvulling op uw woning.

Uw veranda op maat laten bouwen in vijf stappen

U bent bij ons altijd verzekerd van een professionele werkwijze. Alles begint met het aandachtig luisteren naar uw wensen en behoeften. Op basis hiervan ontvangt u persoonlijk advies en een ontwerp op maat. Dit passen we aan totdat u volledig tevreden bent. Dan kan het echte werk beginnen. We werken de details van de opdracht uit en beginnen met de realisatie. Dit doen we prefab in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we efficiënt te werk gaan met daadwerkelijke bouwen van uw veranda. Met deze werkwijze zorgen we ervoor dat u volledig tevreden bent.

Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek onze veelzijdige mogelijkheden

Bij het laten bouwen van uw veranda kunt u kiezen uit diverse houtsoorten, afwerkingen, stijlen en extra opties. Ervaar zelf hoe materialen, kleuren en afwerkingsdetails van invloed zijn op de uitstraling van een veranda door onze exclusieve showroom in Heesch te bezoeken. U kunt een afspraak maken met een van onze adviseurs door te bellen naar 0412 – 452 718. Ook kunt u hiervoor een tijd kiezen via onze online agenda

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8