•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Voeg extra luxe toe aan uw veranda met een lichtkoepel of lichtstraat. Met deze opties zorgt u ervoor dat er veel daglicht door uw veranda heen schijnt. Met het plaatsen van een lichtkoepel of lichtstraat in uw veranda, zorgt Van der Heijden Buitenleven voor een optimale lichtinval. Dit geeft een gevoel van ruimtelijkheid en is een verrijking op uw veranda. 

Haal het maximale uit uw veranda met een lichtstraat of lichtkoepel

Een veranda zorgt voor extra woonplezier in uw woning. Het is belangrijk dat er bij het plaatsen van de veranda op gelet wordt dat er zoveel mogelijk daglicht in uw huis schijnt. Door uw veranda te laten uitvoeren met een lichtstraat of lichtkoepel weet u zeker dat u goed zit. Beide laten daglicht door, waardoor u zowel onder uw veranda als in uw huis heerlijk in het zonnetje zit.

Dit zijn de verschillen tussen een lichtkoepel en een lichtstraat

De lichtkoepels die wij leveren zijn kant en klaar en plaatsen we eenvoudig in uw veranda. U kiest zelf of u de lichtkoepels wilt uitvoeren in enkel- of dubbelwandig acrylaat en u kiest het formaat van de lichtkoepel. De lichtstraat ziet er stijlvol uit en laat de ruimte optisch groter lijken. Lichtstraten maken wij op maat en zijn daarom te integreren in elk type dak.  

Advies bij het kiezen van de lichtstraat of lichtkoepel voor uw veranda

In onze exclusieve showroom in Heesch ziet u het effect dat verschillende lichtkoepels en lichtstraten hebben op de lichtinval en de uitstraling van de veranda. Spreek met een van onze adviseurs en u ontvangt advies op maat over de realisatie van uw veranda. Maak vooraf een afspraak en u weet zeker dat er een adviseur voor u klaarstaat. Een afspraak maakt u door een tijd te kiezen in de online agenda of door te bellen naar 0412 - 452 718.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8