•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Voeg extra luxe toe aan uw veranda met een lichtkoepel of lichtstraat. Met deze opties zorgt u ervoor dat er veel daglicht door uw veranda heen schijnt. Met het plaatsen van een lichtkoepel of lichtstraat in uw veranda, zorgt Van der Heijden Buitenleven voor een optimale lichtinval. Dit geeft een gevoel van ruimtelijkheid en is een verrijking op uw veranda. 

Haal het maximale uit uw veranda met een lichtstraat of lichtkoepel

Een veranda zorgt voor extra woonplezier in uw woning. Het is belangrijk dat er bij het bouwen van de veranda op gelet wordt dat er zoveel mogelijk daglicht in uw huis schijnt. Door uw veranda te laten uitvoeren met een lichtstraat of lichtkoepel weet u zeker dat u goed zit. Beide laten ze daglicht door, waardoor u zowel onder uw veranda als in uw huis heerlijk in het zonnetje zit.

De keuzes bij een lichtkoepel en een lichtstraat in Heesch

De lichtkoepels die wij bouwen zijn kant en klaar en plaatsen we eenvoudig in uw veranda. U kiest zelf of u de lichtkoepels wilt uitvoeren in enkel- of dubbelwandig glas, evenals het formaat van de lichtkoepel. Lichtkoepels zijn ook leverbaar in warmte werende uitvoeringen, oftewel met heatstop koepels. Ook zijn er vlakke glaskoepels bij ons verkrijgbaar. De lichtstraat ziet er stijlvol uit en laat de ruimte optisch groter lijken. Lichtstraten maken wij op maat en zijn daarom te integreren in elk type dak.

Advies bij het laten bouwen van de lichtstraat of lichtkoepel voor uw veranda

In onze exclusieve showroom in Heesch ziet u het effect dat verschillende lichtkoepels en lichtstraten hebben op de lichtinval en de uitstraling van de veranda. Spreek er met een van onze adviseurs en u ontvangt advies op maat voor het laten bouwen van uw veranda. Maak van tevoren een afspraak en u weet zeker dat er een adviseur voor u klaarstaat. Een afspraak maakt u door een tijd te kiezen in de online agenda of door te bellen naar 0412 - 452 718.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,7 op KlantenVertellen.nl
9,7

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.