•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een houten veranda gemaakt van Douglas hout is een prachtige aanvulling op uw woning. Laat uw veranda op maat maken door Van der Heijden Buitenleven. U ontvangt een veranda die perfect aansluit op uw wensen. Maak een afspraak met een van onze adviseurs, vertel ons uw ideeën en ontdek onze veelzijdige mogelijkheden.

Veranda van Douglas hout met een unieke uitstraling

Douglas is een sterke en duurzame houtsoort. Dit maakt Douglas hout een gewild materiaal voor het bouwen van een houten veranda. Daarnaast heeft Douglas een bijzondere en mooie uitstraling. Dit zorgt ervoor dat een veranda van Douglas hout een exclusieve uitstraling heeft.

Diverse opties voor uw houten veranda van Douglas hout

Kiest u voor onbehandeld Douglas hout voor uw veranda of laat u het hout graag vooraf behandelen? Beide opties zijn mogelijk en zorgen voor een verschillend effect. Ook voor het afwerken van uw veranda is heel wat mogelijk. Zo kunt u kiezen uit verschillende staanders, om een lichtstraat in de veranda te laten plaatsen of om het plafond op verschillende manieren te laten afwerken.

Maak kennis met onze werkwijze

U kunt altijd rekenen op een professionele werkwijze als u uw houten veranda door ons laat realiseren. Onze adviseurs verwelkomen u graag in onze showroom waar ze naar uw ideeën luisteren en u voorzien van persoonlijk advies. Op basis hiervan maken wij een persoonlijk ontwerp voor uw houten overkapping. U kunt hier altijd wijzigingen op aanbrengen als u dat wenst. Als u tevreden bent met het ontwerp, beginnen wij met de realisatie van uw veranda.

Plan een afspraak voor een bezoek aan de showroom

Laat u inspireren en adviseren in onze showroom in Heesch. Zien we u snel? Onze adviseurs helpen u graag. U maakt een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of door een tijdstip te selecteren in onze online agenda.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8