•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een mooie houten veranda is een echte aanwinst voor iedere woning. Een veranda ligt namelijk vaak in het verlengde van de woonkamer en vergroot hiermee uw leefruimte. Voor veel mensen wordt de veranda, ook wel tuinkamer aan huis genoemd, met glazen schuifwanden uitgevoerd. U kunt er het hele jaar aangenaam toeven en van de omgeving genieten.

Lekker veel daglicht door een houten veranda op maat te laten maken

Door een goed gebouwde houten veranda te kopen en deze aan uw huis te laten plaatsen, zorgt u voor veel lichtinval. Voor extra licht is het mogelijk om voor een overkapping met lichtkoepel te kiezen of uw veranda van een lichtstraat te voorzien. Optioneel kunt u voor zonwerend glas kiezen. Zorg in elk geval voor goede ventilatie, want dat voorkomt vocht en ongedierte. Wilt u een houten veranda laten maken en op een stijlvolle wijze met optimale lichtinval de ruimte optisch vergroten? Dan realiseren wij dit voor u. Van der Heijden Buitenleven creëert een mooie houten veranda op maat die aansluit op de architectuur van uw woning. Dit doen we in elke gewenste stijl: strak/modern, landelijk of klassiek. U bepaalt wat wij bouwen. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij onze specialisten, want zij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw droom realiteit wordt. Mooi toch, zo’n houten veranda op maat?

Keuze uit verschillende soorten hout

Houten veranda’s voeren wij uit in allerlei verschillende soorten hout. Dat ziet u terug in onze verschillende collecties, namelijk Basic, De Luxe en Excellent. Kiest u voor een landelijke uitstraling met bijvoorbeeld eiken of Douglas hout? Of heeft u een voorkeur voor een strakke en moderne uitstraling, met verduurzaamd, afgelakt of Red Cedar hout? Vertel ons uw voorkeuren wanneer u een mooie houten veranda wilt kopen. Wij realiseren het voor u.

Houten veranda’s aan huis zorgen voor extra ruimte

Een mooie houten veranda aan huis is niet alleen een verrijking voor uw woning, het biedt vaak de gewenste extra leefruimte. Bovendien kunt u onder de overkapping het hele jaar door heerlijk loungen in uw tuin, want u zit er altijd droog en, indien nodig, lekker warmpjes bij. Als u ervan houdt om buiten te eten, kan er ook een buitenkeuken worden gecreëerd. U kunt uw houten veranda precies zo laten maken als u dat wilt. Kies uit verschillende houtsoorten zoals Douglas, geïmpregneerd vuren, eiken of Western Red Cedar en bepaal de gewenste behandeling. Ook qua afwerking is er heel wat mogelijk. Hoe ziet u uw houten veranda aan huis voor u?

Efficiënte realisatie voor houten veranda’s

Het realiseren van uw houten veranda gebeurt voor een groot deel prefab in onze eigen werkplaats. Wij maken de onderdelen voor uw veranda vooraf klaar en bereiden deze voor. Dit maakt onze werkwijze efficiënt. Daardoor heeft u vrijwel geen last van de plaatsing van de veranda. Bovendien hebben onze werknemers veel ervaring met het bouwen van houten veranda’s op maat.

Plan een afspraak in en bezoek onze exclusieve showroom

Het realiseren van uw houten veranda gebeurt voor een groot deel prefab in onze eigen werkplaats. Wij maken de onderdelen voor uw veranda vooraf klaar en bereiden deze voor. Dit maakt onze werkwijze efficiënt. Daardoor heeft u vrijwel geen last van de plaatsing van de veranda. Bovendien hebben onze werknemers veel ervaring met het bouwen van houten veranda’s op maat.

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uurShowroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen

"Een goed advies met duidelijke afspraken en een strakke planning."

Een goed advies met duidelijke afspraken en een strakke planning. Ook als tijdens het plaatsen iets anders uitvalt dan bedoeld wordt het netjes aangepast.

Totaal oordeel 9 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 8 Kwaliteit 9
Service 10 Showroom 9
Afspraken nakomen 9 Flexibiliteit 9
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 9

Mark van den Brand uit Teeffelen