•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een mooie houten veranda is een echte aanwinst voor iedere woning. Een veranda ligt namelijk vaak in het verlengde van de woonkamer en vergroot hiermee uw leefruimte. Voor veel mensen wordt de veranda, ook wel tuinkamer aan huis genoemd, met glazen schuifwanden uitgevoerd. U kunt er het hele jaar aangenaam toeven en van de omgeving genieten.

Lekker veel daglicht door een houten veranda op maat te laten maken

Door een goed gebouwde houten veranda te kopen en deze aan uw huis te laten plaatsen, zorgt u voor veel lichtinval. Voor extra licht is het mogelijk om voor een overkapping met lichtkoepel te kiezen of uw veranda van een lichtstraat te voorzien. Optioneel kunt u voor zonwerend glas kiezen. Zorg in elk geval voor goede ventilatie, want dat voorkomt vocht en ongedierte. Wilt u een houten veranda laten maken en op een stijlvolle wijze met optimale lichtinval de ruimte optisch vergroten? Dan realiseren wij dit voor u. Van der Heijden Buitenleven creëert een mooie houten veranda op maat die aansluit op de architectuur van uw woning. Dit doen we in elke gewenste stijl: strak/modern, landelijk of klassiek. U bepaalt wat wij bouwen. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij onze specialisten, want zij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw droom realiteit wordt. Mooi toch, zo’n houten veranda op maat?

Keuze uit verschillende soorten hout

Houten veranda’s voeren wij uit in allerlei verschillende soorten hout. Dat ziet u terug in onze verschillende collecties, namelijk Basic, De Luxe en Excellent. Kiest u voor een landelijke uitstraling met bijvoorbeeld eiken of Douglas hout? Of heeft u een voorkeur voor een strakke en moderne uitstraling, met verduurzaamd, afgelakt of Red Cedar hout? Vertel ons uw voorkeuren wanneer u een mooie houten veranda wilt kopen. Wij realiseren het voor u.

Houten veranda’s aan huis zorgen voor extra ruimte

Een mooie houten veranda aan huis is niet alleen een verrijking voor uw woning, het biedt vaak de gewenste extra leefruimte. Bovendien kunt u onder de overkapping het hele jaar door heerlijk loungen in uw tuin, want u zit er altijd droog en, indien nodig, lekker warmpjes bij. Als u ervan houdt om buiten te eten, kan er ook een buitenkeuken worden gecreëerd. U kunt uw houten veranda precies zo laten maken als u dat wilt. Kies uit verschillende houtsoorten zoals Douglas, geïmpregneerd vuren, eiken of Western Red Cedar en bepaal de gewenste behandeling. Ook qua afwerking is er heel wat mogelijk. Hoe ziet u uw houten veranda aan huis voor u?

Efficiënte realisatie voor houten veranda’s

Het realiseren van uw houten veranda gebeurt voor een groot deel prefab in onze eigen werkplaats. Wij maken de onderdelen voor uw veranda vooraf klaar en bereiden deze voor. Dit maakt onze werkwijze efficiënt. Daardoor heeft u vrijwel geen last van de plaatsing van de veranda. Bovendien hebben onze werknemers veel ervaring met het bouwen van houten veranda’s op maat.

Plan een afspraak in en bezoek onze exclusieve showroom

Wilt u een houten veranda kopen? Maak dan direct een afspraak door te bellen naar 0412 - 452 718 of door een tijdstip te kiezen in onze agenda. Dan weet u zeker dat een van onze adviseurs voor u klaarstaat bij uw bezoek aan onze showroom in Heesch. Samen met de adviseur bespreekt u uw wensen en de mogelijkheden voor het kopen van een houten veranda op maat. Vervolgens krijgt u persoonlijk advies en maakt onze adviseur een ontwerp voor uw houten veranda aan huis voor u. Een houten veranda op maat laten maken was nog nooit zo eenvoudig!

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uurShowroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen

"We zijn heel erg tevreden met onze overkapping van Houthandel van der Heijden."

We zijn heel erg tevreden met onze overkapping van Houthandel van der Heijden. Ze hebben bij ons een hele goede indruk achtergelaten. Zowel op het gebied van advies tot montage en de service na oplevering!

Totaal oordeel 8 Persoonlijk advies 9
Klantvriendelijkheid 9 Kwaliteit 8
Service 9
Afspraken nakomen 8 Flexibiliteit 8
Deskundigheid medewerker(s) 9 Gemiddelde 8,5

Erwin van der Leeden uit Etten-Leur