Een mooie veranda is een echte aanwinst voor uw woning. Deze ligt vaak in het verlengde van de woonkamer en vergroot uw leefruimte. Voor veel mensen wordt de veranda, ook wel tuinkamer genoemd, vaak met glazen schuifwanden uitgevoerd. U kunt er het hele jaar aangenaam toeven en van de omgeving genieten.

Lekker veel daglicht met uw veranda op maat

Een goed gebouwde houten veranda kent veel lichtinval. Voor extra licht is het mogelijk om lichtkoepels of een lichtstraat in het ontwerp op te nemen. Optioneel kunt u voor zonwerend glas kiezen. En ook windscreens zijn mogelijk. Zorg in elk geval voor een goede ventilatie, want dat voorkomt vocht en ongedierte. Wilt u een houten veranda laten bouwen en op een stijlvolle wijze met een optimale lichtinval de ruimte optisch vergroten? Neem dan contact met ons op en laat u gerust adviseren.

Helemaal in stijl

Van der Heijden Buitenleven creëert houten veranda’s die aansluiten op de architectuur van uw woning. In elke gewenste stijl: strak/modern, landelijk of klassiek. U bepaalt wat stijlvol is. Informeer er gerust naar bij onze specialisten, want zij denken met u mee en zorgen ervoor dat uw droom realiteit wordt. Mooi toch, zo’n houten veranda op maat.

Laat uw houten veranda op maat maken en kies uit talloze opties

Wij maken voor u een exclusieve houten veranda die perfect aan uw wensen voldoet. Hoe wilt u de veranda laten uitvoeren? Welk type hout kiest u? En wilt u uw veranda nog verder afwerken met bijvoorbeeld een lichtstraat of -koepel? Met onze veelzijdigheid aan mogelijkheden maken wij uw houten veranda precies zoals u hem voor ogen heeft.

Online een afspraak inplannen

Meer weten over onze mogelijkheden voor het maken van een houten veranda op maat? Bel ons gerust via 0412 - 452 718. Ook kunt u via deze weg of via onze online agenda direct een afspraak inplannen met een van onze adviseurs. Onze adviseur luistert aandachtig naar uw wensen en vertelt u meer over wat allemaal mogelijk is.

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,7 op KlantenVertellen.nl
8,7

"Ontzettend blij met het hele traject! Chapeau!"

Ontzettend blij met het hele traject van advisering tot en met plaatsing en opvolging van 'opleverdingetjes' en vragen. Chapeau! De beloofde foto's van een ingerichte tuin met tuinhuis volgen zoals beloofd.

Totaal oordeel 10 Persoonlijk advies 10
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 10
Service 10 Showroom 10
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 10 Gemiddelde 10

Erika Dijkstra uit Zuid-Beijerland