•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een vrijstaande veranda is een prachtige aanvulling op uw tuin. De veranda biedt u verkoeling op warme dagen en of het nu regent of niet, u zit er altijd droog bij. Hierdoor zit u vaker buiten en geniet u optimaal van uw tuin. Van der Heijden Buitenleven is uw partner voor het bouwen van uw vrijstaande veranda. Maak een afspraak met onze adviseurs, vertel uw wensen en ontvang een veranda op maat.

In welke stijl laat u uw vrijstaande veranda uitvoeren?

Gaat u voor de moderne stijl door gebruik te maken van veel strakke elementen of heeft u een voorkeur voor een klassieke stijl voor uw vrijstaande veranda? Naar welke stijl uw voorkeur ook uitgaat, wij realiseren de bijpassende veranda voor u. Ontvangt u graag advies over wat mooi zou staan bij uw tuin? Onze adviseurs helpen u er graag mee.

Maak een afspraak en doe inspiratie op in onze showroom

In onze exclusieve showroom in Heesch doet u inspiratie op voor uw eigen vrijstaande veranda en spreekt u met een van onze adviseurs. Maak uw wensen kenbaar en ontvang persoonlijk advies over de mogelijkheden voor uw vrijstaande veranda. Komt u binnenkort langs? Maak dan meteen een afspraak. Hiervoor kiest u een tijd in de online agenda of belt u naar 0412 - 452 718.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 8,8 op KlantenVertellen.nl
8,8