•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Een vrijstaande veranda is een mooie aanvulling op uw tuin. De veranda biedt u verkoeling op warme dagen en of het nu regent of niet, u zit er altijd droog bij. Hierdoor zit u vaker buiten en geniet u optimaal van uw tuin. Van der Heijden Buitenleven is uw partner voor het bouwen van uw mooie, vrijstaande veranda. Maak een afspraak met onze adviseurs, vertel uw wensen en ontvang een veranda op maat.

In welke stijl laat u uw vrijstaande veranda uitvoeren?

Gaat u voor de moderne stijl door gebruik te maken van veel strakke elementen of heeft u meer een voorkeur voor een klassieke stijl voor uw vrijstaande veranda? Naar welke stijl uw voorkeur ook uitgaat, wij realiseren de bijpassende veranda voor u. Wenst u advies te ontvangen over wat mooi zou staan bij uw tuin? Onze adviseurs helpen u er graag mee.

Een moderne veranda ter aanvulling van uw woning in Heesch

Een moderne veranda heeft vaak een strakke uitstraling en is een ware lust voor het oog. Met deze mooie veranda voert u de stijl van uw moderne interieur door of creëert u juist een contrast tegen uw klassieke woning. Laat uw veranda op maat maken door Van der Heijden Buitenleven en u bent verzekerd van een veranda die volledig naar wens is.

Maak een afspraak en doe inspiratie op in onze showroom

In onze exclusieve showroom in Heesch doet u inspiratie op voor uw eigen vrijstaande veranda en spreekt u met een van onze professionele adviseurs. Maak uw wensen kenbaar en ontvang persoonlijk advies over de mogelijkheden voor uw mooie, vrijstaande veranda. Komt u binnenkort langs? Maak dan meteen een afspraak. Zo weten wij zeker dat we de tijd voor u kunnen nemen. Hiervoor kiest u een tijd in de online agenda of belt u naar 0412 - 452 718.

Showroom

Bezoek onze showroom..

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven

Bosschebaan 72, 5384 VZ Heesch

Bel ons..

Bel ons vrijblijvend met al uw vragen.

0412 - 452 718

Bel mij terug..

Laat ons u vrijblijvend terug bellen.

Klanten beoordelen ons met
een 9,4 op KlantenVertellen.nl
9,4

Beste Klant,

Ook wij hanteren de richtlijnen van het RIVM heel serieus zodat het Covid-19 virus heel snel verslagen zal zijn. Onze openingstijden zijn niet gewijzigd.  Dus we zijn gewoon geopend. Maar wel met beperkte maatregelen. Al onze medewerkers nemen de regels zeer zorgvuldig in acht.

Vanzelfsprekend bent u welkom in onze vestiging, mits u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft. 

Maatregelen:

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

  • U bent van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur op afspraak.
  • Afspraak inplannen via onze website of telefonisch 0412 – 45 27 18.
  • Heeft u een afspraak bij 1 van onze adviseurs houd dan 1.5 meter afstand tijdens het gesprek. 


Voor Houthandel van der Heijden ( afhalen van producten zoals hout, plaatmateriaal, bevestigingsmateriaal, etc. ) , geldt het volgende:

Bezoek ons alleen als dit noodzakelijk is,  offerte / orders zoveel mogelijk per e-mail.

  • Voor vragen, offerte aanvragen/orders bij voorkeur per e-mail.  info@houthandelvanderheijden.nl
  • Bij het afhalen van u orders, volgt u de instructies van onze medewerkers.
  • Bij voorkeur betalingen alléén per pin/contactloos.
  • U heeft geen toegang tot het magazijn en werkplaats.

Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen