•  Uw wens, uw bestelling
  •  Advies van vakmensen
  •  Op de millimeter nauwkeurig
  •  Lekker zelf timmeren

Maatwerk met de Buitenleven collecties

Hier vindt u onze collectie tuinhuizen, overkappingen, veranda’s en nog veel meer. De collectie die we presenteren is volledig maatwerk. Dit zijn geen standaardproducten, maar volledig eigen fabricaat. U bent dus niet gebonden aan een standaard afmeting. Deze zijn nog volledig aan uw wensen aan te passen. Komt u er niet uit? Wij denken graag met u mee.

Bekijk onze collecties

Bepaal uw eigen stijl

Kies de stijl die bij u past. Ga bijvoorbeeld voor een moderne of landelijke uitstraling. Het kenmerk van een moderne stijl is dat het rust uitstraalt. Er wordt gebruikgemaakt van strakke materialen en recht lijnenspel. Meestal wordt er gekozen voor de kleuren wit, grijs en zwart. Kenmerken van de landelijke stijl zijn vaak een robuustere bouw, grovere houtsoorten en een houtkleur vaak gecombineerd met zwart.

Kies een uitvoering naar wens en budget

Kies de uitvoering die bij u past: Basic, Deluxe of Excellent. Allemaal kwalitatief hoogwaardige producten waarbij de materiaalkeuze en de afwerkingsgraad het verschil is. Bij iedere uitvoering wordt er steeds meer gebruikgemaakt van luxere materialen. Hoe luxer de materialen, hoe hoger de prijs. Staat het model waar u naar op zoek bent er niet bij of heeft u uw eigen ontwerp of idee? Geen probleem, maak een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Lees meer over de verschillende uitvoeringen: Basic, Deluxe en Excellent.

Wat houdt de prijsindicatie in?

De prijsindicatie is gebaseerd op het getoonde model inclusief montage binnen een afstand van maximaal 20km van Heesch. We gaan er vanuit dat de bereikbaarheid op locatie goed is, dat er een achterom is zodat wij met onze kant-en-klare wanden op de locatie kunnen komen. Het grondwerk, de fundering en eventueel het aflakken zitten niet bij de prijs inbegrepen. Wanneer er een hijskraan nodig is, rekenen wij een meerprijs.

Upgrades

Er zijn diverse upgrades mogelijk voor uw buitenverblijf.

Lees hier meer over de mogelijke upgrades.

Roger Vink

Lastig kiezen? Kom dan langs in onze showroom in Heesch

Kom de modellen van onze overkappingen, tuinhuizen en veranda’s bekijken in onze prachtige showroom. Hier komen de mogelijkheden tot leven. Plan een adviesgesprek in met een van onze adviseurs. U bereikt ons wanneer u belt naar 0412 - 452 718. Graag bespreken wij u wensen en maken samen met u een ontwerp op maat.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5
Offerte aanvragen