•  Uw wens, uw bestelling
 •  Advies van vakmensen
 •  Op de millimeter nauwkeurig
 •  Lekker zelf timmeren

Maatwerk met de Buitenleven collecties

Hier vindt u onze collectie tuinhuizen, overkappingen, veranda’s en nog veel meer. De collectie die we presenteren is volledig maatwerk. Dit zijn geen standaardproducten, maar volledig eigen fabricaat. U bent dus niet gebonden aan een standaard afmeting. Deze zijn nog volledig aan uw wensen aan te passen. Komt u er niet uit? Wij denken graag met u mee.

Bekijk onze collecties

Bepaal uw eigen stijl

Kies de stijl die bij u past. Ga bijvoorbeeld voor een moderne of landelijke uitstraling. Het kenmerk van een moderne stijl is dat het rust uitstraalt. Er wordt gebruikgemaakt van strakke materialen en recht lijnenspel. Meestal wordt er gekozen voor de kleuren wit, grijs en zwart. Kenmerken van de landelijke stijl zijn vaak een robuustere bouw, grovere houtsoorten en een houtkleur vaak gecombineerd met zwart.

Kies een uitvoering naar wens en budget

Kies de uitvoering die bij u past: Basic, Deluxe of Excellent. Allemaal kwalitatief hoogwaardige producten waarbij de materiaalkeuze en de afwerkingsgraad het verschil is. Bij iedere uitvoering wordt er steeds meer gebruikgemaakt van luxere materialen. Hoe luxer de materialen, hoe hoger de prijs. Staat het model waar u naar op zoek bent er niet bij of heeft u uw eigen ontwerp of idee? Geen probleem, maak een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

Lees meer over de verschillende uitvoeringen: Basic, Deluxe en Excellent.

Wat houdt de prijsindicatie in?

De prijsindicatie is gebaseerd op het getoonde model inclusief montage binnen een afstand van maximaal 20km van Heesch. We gaan er vanuit dat de bereikbaarheid op locatie goed is, dat er een achterom is zodat wij met onze kant-en-klare wanden op de locatie kunnen komen. Het grondwerk, de fundering en eventueel het aflakken zitten niet bij de prijs inbegrepen. Wanneer er een hijskraan nodig is, rekenen wij een meerprijs.

Upgrades

Er zijn diverse upgrades mogelijk voor uw buitenverblijf.

Lees hier meer over de mogelijke upgrades.

Roger Vink

Lastig kiezen? Kom dan langs in onze showroom in Heesch

Kom de modellen van onze overkappingen, tuinhuizen en veranda’s bekijken in onze prachtige showroom. Hier komen de mogelijkheden tot leven. Plan een adviesgesprek in met een van onze adviseurs. U bereikt ons wanneer u belt naar 0412 - 452 718. Graag bespreken wij u wensen en maken samen met u een ontwerp op maat.

Klanten beoordelen ons met
een 9,5 op KlantenVertellen.nl
9,5

Beste Klant,


Vanaf 28 april is het weer mogelijk om zonder afspraak onze winkel/showroom te bezoeken. De afgelopen maanden hebben wij op afspraak gewerkt en hebben hierop veel positieve reacties mogen ontvangen. Zo werden wachttijden verkort en lagen de vooraf bestelde materialen klaar om afgehaald te worden. Wij hebben besloten om hier mee door te gaan ook na 28 april.

Voor van der Heijden Buitenleven ( Maatwerk producten zoals tuinhuizen, overkappingen, veranda’s, etc. ) geldt het volgende:

Voor Houthandel van der Heijden ( informatie / offerte van schuttingen, poorten, vlonders, hout, etc. ) , geldt het volgende:

 • Bij voorkeur bestelling vooraf bestellen per mail aanvragen@houthandelvanderheijden.nl of per telefoon 0412 45 27 18. 
 • Voor informatie over schuttingen, poorten of vlonders kunt u een afspraak plannen via de afspraak planner. ( beschikbaar op 28 april )
 • Het is natuurlijk ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, wel is het zo dat klanten met afspraak voorrang hebben.
 • Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij ten alle tijden een afspraak te maken.
 • Wilt u toch materialen direct  komen afhalen?  Dan kijken wij nadrukkelijk naar de drukte van de dag. Op basis daarvan maken we  de beslissing of het haalbaar is om de materialen direct mee te geven.

Wij vragen u aan de volgende regels te houden:

 • Kom op tijd, maar ook zeker niet te vroeg. Zo kunnen wij er voor zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen helpen. 
 • Draag een mondkapje
 • Desinfecteer je handen bij de ingang.
 • Houd 1.5 meter afstand.


Tot slot

Ook bij ons gaan zaken nu wat anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze situatie. We blijven hard aan het werk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Indien er aanleiding is om onze processen te wijzigen, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren.

Team Houthandel van der Heijden.

Offerte aanvragen