Deluxe

Ervaar de krachtige en stoere uitstraling van ons luxueus uitgevoerde tuinhuis met overkapping van Van der Heijden Buitenleven. Met een strak ontwerp zonder franjes creëren we een tijdloze en indrukwekkende buitenruimte. De strakke lijnen en donkere kleuren voegen een krachtig element toe aan dit tuinhuis, terwijl de horizontaal aangebrachte gevelbekleding een stoer accent geeft. Geniet van de perfecte combinatie van luxe en robuustheid met dit prachtige tuinhuis met overkapping.

Specificaties van bovenstaand model. Volledig maatwerk, leverbaar in iedere gewenste afmeting.


  • Tuinhuis 200x400cm
  • Overkapping 350x400cm
  • Douglas palen 19x19cm geschaafd
  • Douglas ringbalk 19x24cm geschaafd
  • Thermisch gemodificeerd Ayous gevelbekleding
  • Plafond met vuren gemodificeerde planken.
  • Wand bekleding, BLIND bevestigd. (Geen nagels in het zicht)
  • Isolatie 30mm op het dak (geen schimmelvorming)
  • aluminium daktrim op kleur.

Leverbaar vanaf.....

Prijzen inclusief BTW en montage.

Tuinhuis 250x300cm + Overkapping 350x300cm24.950 euro
Tuinhuis 200x350cm + Overkapping 500x350cm28.550 euro 
Tuinhuis 200x400cm + Overkapping 350x400cm27.050 euro
Leverbaar vanaf.....

Personaliseer uw overkapping

Verbeter uw buitenbeleving met onze exclusieve accessoires voor overkappingen. Creëer een naadloze overgang tussen binnen en buiten met onze elegant ontworpen glazen schuifwanden. Geniet van het gemak van geïntegreerde elektra-opties, waaronder verlichting en stopcontacten, voor een comfortabele en veelzijdige buitenruimte. Maak uw buitenruimte compleet met onze prachtige vlonders, die comfort en stijl combineren. Ervaar een overvloed aan natuurlijk licht met onze lichtstraat, waardoor uw overkapping een uniek en luchtig karakter krijgt.

Personaliseer uw overkapping

Indrukwekkend tuinhuis met overkapping

Ervaar de krachtige en stoere uitstraling van ons luxueus uitgevoerde tuinhuis met plat dak en overkapping van Van der Heijden Buitenleven. Met een strak ontwerp zonder franjes creëren we een tijdloze en indrukwekkende buitenruimte die voldoet aan al uw wensen. Het tuinhuis met plat dak en overkapping is ontworpen met oog voor detail en biedt een perfecte mix van functionaliteit en esthetiek.

Dit design tuinhuis met overkapping is een opvallende eyecatcher in elke tuin. De strakke lijnen en donkere kleuren geven het tuinhuis een krachtig karakter, terwijl de horizontaal aangebrachte gevelbekleding een stoer en eigentijds accent toevoegt. Het is een oogverblindende blikvanger die uw buitenruimte transformeert tot een moderne oase.

Bij Van der Heijden Buitenleven begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij een all-inclusive service aan, inclusief montage van uw tuinhuis met overkapping. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige installatie, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe buitenverblijf. Vanaf het ontwerp tot de oplevering staan wij garant voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Met onze maatwerkopties kunt u het tuinhuis met overkapping volledig aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Kies uit een scala aan afwerkingen, kleuren en extra functionaliteiten om het perfecte design tuinhuis met overkapping te creëren dat aansluit bij uw levensstijl en smaak. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat onze experts u begeleiden bij het realiseren van uw droomtuinhuis met overkapping.

Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?
Michael de Bie

Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten.

Een adviesgesprek inplannen Contact opnemen

De weg naar eindeloos genieten van uw buitenleven

Laat je inspireren

Bij Van der Heijden Buitenleven zorgen we er graag voor dat iedereen kan genieten van een gezellige en mooie tuin, bijvoorbeeld met een veranda op maat. Wij werken altijd volgens een vast stappenplan, zodat wij altijd een prachtig resultaat kunnen garanderen:

Naar de inspiratiepagina

Luxe Poolhouse in Uden
Veranda met lichtstraat in Oijen
High-End overkapping in Nistelrode
Mooi landelijk tuinhuis met overkapping in Den Bosch
Luxe carport in Eindhoven
Berging in Lith
Schutting 1
Poort 1
Vlonder 1

Loopt u al een tijdje rond met een mooi idee of droomt u van een prachtig tuinhuis dat helemaal aan uw wensen voldoet? Wilt u weten of dit gerealiseerd kan worden en ook hoe het plaatje eruitziet? Wij vertellen u graag meer over de diverse uitvoeringen, waarna we graag een ontwerp voor u maken. Plan een vrijblijvend adviesgesprek bij één van onze specialisten.

Bezoek onze showroom

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven.

Bosschebaan 72
5384 VZ Heesch
0412-452718
info@houthandelvanderheijden.nl

Plan een adviesgesprek

Bezoek onze showroom