Wat is er nu comfortabeler dan een tuinhuis met overkapping… Want dat betekent niet alleen extra leefruimte, maar het hele jaar door genieten van uw tuin of gewoon lekker buiten zitten wanneer u dat wilt. En houdt u van koken, dan is het mogelijk om in uw houten tuinhuis een buitenkeuken te maken, of onder de overkapping waar u ook lekker kunt loungen.

Afwerkingsdetails tuinhuis met overkapping

De afwerkingsmogelijkheden zijn legio. Als u dat wenst kunnen we bijvoorbeeld de overkapping voorzien van verlichting, glazen schuifwanden, windvaste screens, lichtkoepels en/of een heuse lichtstraat. Natuurlijk in de stijl die u het meest aanspreekt: modern, klassiek of landelijk. En qua afwerking is er veel mogelijk, bijvoorbeeld een strak afgewerkt plafond of juist een oud-Hollandse balklaag voor uw tuinhuis. U kunt gerust een beroep doen op onze specialisten, want zij zorgen ervoor dat uw droom realiteit wordt. Gewoon heel mooi!

Ontzorging bij het realiseren van uw houten tuinhuis

Voor een groot deel maken wij uw houten tuinhuis met overkapping prefab in onze eigen werkplaats. Op deze manier zijn de verschillende onderdelen gebruiksklaar op het moment dat we uw tuinhuis in uw tuin gaan plaatsen. Dankzij deze efficiënte werkwijze ontzorgen wij u zoveel mogelijk bij het realiseren van uw houten tuinhuis met overkapping.

Opties voor uw houten tuinhuis met overkapping

Laat uw houten tuinhuis met overkapping uitvoeren zoals u dat wilt. Kiest u voor een tuinhuis gemaakt van Douglas hout, geïmpregneerd vuren of toch voor Western Red Cedar? En hoe wilt u dat wij het hout behandelen? Laat ons weten hoe u uw houten tuinhuis met overkapping voor zich ziet, dan maken wij het voor u.

Maak meteen een afspraak met een van onze adviseurs

Onze professionele adviseurs staan u met raad en daad bij in onze exclusieve showroom. Maak hiervoor een afspraak door contact op te nemen via het nummer 0412 – 452 718. Ook kunt u online een afspraak maken en meteen een tijdstip kiezen. Wanneer komt u langs in onze exclusieve showroom in Heesch?

Openingstijden showroom
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:00 - 16:00 uur

Binnenkort uw wensen bespreken?

Klanten beoordelen ons met
een 8,7 op KlantenVertellen.nl
8,7

"Erg fijne ervaring, voorbeeld voor velen. Wordt door mij van harte aanbevolen."

Erg fijne ervaring, Voorbeeld voor velen. Wordt door mij van harte aanbevolen.

Totaal oordeel 10 Persoonlijk advies 10
Klantvriendelijkheid 10 Kwaliteit 10
Service 10 Showroom 10
Afspraken nakomen 10 Flexibiliteit 10
Deskundigheid medewerker(s) 10 Gemiddelde 10

Alex Schippers uit Empel