High-End overkapping

Ervaar de ultieme luxe met onze high-end overkapping, een combinatie van stoer en modern design. Met maar liefst acht staanders in het ontwerp krijgt de overkapping een krachtige uitstraling. De Ayous gevelbekleding, zowel op de wanden als op de boeiboorden, voegt een prachtig en harmonieus element toe aan het geheel. Geniet van dit visuele plaatje en creëer een stijlvolle buitenruimte waar u kunt ontspannen en genieten. Deze high-end overkapping is een ware blikvanger die uw tuin transformeert en een ongeëvenaarde luxe toevoegt.

Specificaties van bovenstaand model. Volledig maatwerk, leverbaar in iedere gewenste afmeting.


  • Overkapping 750x350cm
  • Vrije overspanning van wel 5 meter.
  • Gelamineerde palen (minder kans op scheurvorming)
  • Thermisch gemodificeerd Ayous als wand bekleding.
  • Ayous is behandeld met Monocoat. (kant en klaar)
  • Wand bekleding, BLIND bevestigd. (Geen nagels in het zicht)
  • Strak plafond.
  • Isolatie op het dak (geen schimmelvorming)
  • Aluminium daktrim op kleur.

Leverbaar vanaf....

Prijzen inclusief BTW en montage.

550x300cm19.675 euro
500x350cm20.825 euro
700x350cm24.995 euro
600x400cm23.725 euro
Leverbaar vanaf....

Personaliseer uw overkapping

Breid uw overkapping verder uit met luxe elementen. Zo maakt u uw overkapping persoonlijk en sluit hij naadloos aan bij uw wensen - en het tuinontwerp. Denk hierbij aan een vlonder, glazen schuifwanden, elektra of een lichtstraat.

Personaliseer uw overkapping

                                                                             Opgeleverd project

                                     In samenwerking met hoveniersbedrijf Lips Groen hebben we deze prachtige overkapping ontworpen en gerealiseerd.

Luxe en duurzaam: High-end overkappingen op maat door van der Heijden Buitenleven

Stap binnen in de wereld van luxe en verfijning met onze high-end overkapping, waar vakmanschap en duurzaamheid samenkomen. Bij Van der Heijden Buitenleven streven we ernaar om alleen de beste materialen te gebruiken, zodat uw overkapping niet alleen een visueel meesterwerk is, maar ook lang meegaat. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat elk detail met de grootste zorg wordt vervaardigd, waardoor u kunt genieten van een overkapping van ongeëvenaarde kwaliteit.

Wat onze high-end overkappingen nog specialer maakt, is het feit dat ze volledig op maat worden gemaakt. U kunt de materialen, kleuren en afmetingen naar uw wensen en behoeften aanpassen, zodat de overkapping perfect in uw buitenruimte past. Of u nu kiest voor een eigentijds design met strakke lijnen of een klassiek ontwerp met verfijnde details, wij maken uw visie werkelijkheid.

Het gebruik van duurzame materialen staat bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden en te zorgen voor een langdurige levensduur van uw overkapping. 

Maar onze high-end overkappingen zijn niet alleen een lust voor het oog. Ze bieden ook een functionele buitenruimte waar u kunt ontspannen, dineren en genieten van het buitenleven. Of u nu een gezellige loungehoek wilt creëren, een buitenkeuken wilt installeren of een plek wilt hebben om te genieten van uw tuin, met onze high-end overkappingen bent u verzekerd van een veelzijdige en luxueuze buitenbeleving.

Investeer in uw buitenruimte met een high-end overkapping van Van der Heijden Buitenleven. Laat ons uw dromen waarmaken en uw buitenruimte transformeren tot een oase van luxe en comfort. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van maatwerk, duurzaamheid en ongeëvenaarde elegantie.

Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?
Michael de Bie

Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten.

Een adviesgesprek inplannen Contact opnemen

De weg naar eindeloos genieten van uw buitenleven

Laat je inspireren

Bij Van der Heijden Buitenleven zorgen we er graag voor dat iedereen kan genieten van een gezellige en mooie tuin, bijvoorbeeld met een veranda op maat. Wij werken altijd volgens een vast stappenplan, zodat wij altijd een prachtig resultaat kunnen garanderen:

Naar de inspiratiepagina

Luxe Poolhouse in Uden
Veranda met lichtstraat in Oijen
High-End overkapping in Nistelrode
Mooi landelijk tuinhuis met overkapping in Den Bosch
Luxe carport in Eindhoven
Berging in Lith
Schutting 1
Poort 1
Vlonder 1

Loopt u al een tijdje rond met een mooi idee of droomt u van een prachtig tuinhuis dat helemaal aan uw wensen voldoet? Wilt u weten of dit gerealiseerd kan worden en ook hoe het plaatje eruitziet? Wij vertellen u graag meer over de diverse uitvoeringen, waarna we graag een ontwerp voor u maken. Plan een vrijblijvend adviesgesprek bij één van onze specialisten.

Bezoek onze showroom

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven.

Bosschebaan 72
5384 VZ Heesch
0412-452718
info@houthandelvanderheijden.nl

Plan een adviesgesprek

Bezoek onze showroom