Modern Grijs-wit

Ontdek de moderne uitstraling van onze op maat gemaakte vrijstaande overkapping, uitgevoerd in stijlvolle grijze en witte tinten. Het strakke lijnenspel en de verjongde overstek geven deze overkapping een eigentijdse look. De verticaal aangebrachte gevelbekleding voegt een speels en trendy element toe aan het ontwerp. Geniet van de luxueuze uitstraling van de western red cedar boeiboorden, die zorgen voor een warm en natuurlijk accent. Pas het model naar wens aan, zodat het perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Creëer de gewenste sfeer door te kiezen uit een scala aan kleuren en materialen met onze op maat gemaakte overkapping.

Specificaties van bovenstaand model. Volledig maatwerk, leverbaar in iedere gewenste afmeting.


  • Overkapping 500x350cm.
  • Gelamineerde palen 14x14cm. (minder kans op scheurvorming)
  • Geïmpregneerd vuren vellingdelen (grijs gegrond)
  • Western red Cedar boeiboorden. (uit 1 stuk, GEEN NADEN)
  • Strak plafond. (geventileerd uitgevoerd)
  • Isolatie op het dak (geen schimmelvorming)
  • Aluminium daktrim op kleur.

Leverbaar vanaf.....

Prijzen inclusief BTW en montage.

400x300cm11.775 euro
550x300cm13.695 euro
500x350cm14.525 euro
600x400cm18.925 euro
Leverbaar vanaf.....

Personaliseer uw overkapping

Breid uw overkapping verder uit met luxe elementen. Zo maakt u uw overkapping persoonlijk en sluit hij naadloos aan bij uw wensen - en het tuinontwerp. Denk hierbij aan een vlonder, glazen schuifwanden, elektra of een lichtstraat.

Personaliseer uw overkapping

                                                                            Opgeleverd project

Luxe Op Maat: Uw Perfecte Overkapping bij Van der Heijden Buitenleven

Ontdek de ultieme luxe en verrijk uw buitenruimte met onze op maat gemaakte overkapping, vervaardigd door houthandel Van der Heijden. Als specialisten in maatwerk begrijpen we de waarde van een luxe overkapping die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Met ons uitgebreide assortiment aan materialen en kleuren bieden we eindeloze mogelijkheden om uw droomoverkapping te realiseren.

Een van de voordelen van een luxe overkapping op maat is de exclusiviteit. Elk detail wordt met zorg ontworpen en uitgevoerd, waardoor uw overkapping een uniek pronkstuk wordt in uw tuin. Dankzij ons vakmanschap en onze aandacht voor kwaliteit bent u verzekerd van een duurzame en hoogwaardige constructie die jarenlang meegaat.

Daarnaast biedt een luxe overkapping u diverse praktische voordelen. Het creëert een beschutte buitenruimte waar u kunt ontspannen, dineren en genieten van het buitenleven, ongeacht de weersomstandigheden. Met de mogelijkheid om luxe elementen toe te voegen, zoals glazen schuifwanden, verlichting en verwarming, kunt u uw overkapping transformeren tot een veelzijdige en comfortabele buitenomgeving.

Een luxe overkapping voegt niet alleen esthetische waarde toe aan uw tuin, maar ook aan uw woning als geheel. Het vormt een verlengstuk van uw interieur en creëert een naadloze overgang naar de buitenwereld. Bovendien kan een goed ontworpen overkapping de waarde van uw woning verhogen en de verkoopbaarheid ervan vergroten.

Kies voor luxe, kies voor een op maat gemaakte overkapping van Van der Heijden Buitenleven. Laat ons uw wensen en ideeën omzetten in een prachtige en functionele buitenruimte die perfect aansluit bij uw levensstijl. Geniet van het comfort, de exclusiviteit en de toegevoegde waarde die een luxe overkapping met zich meebrengt.

Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?
Michael de Bie

Ben je klaar om jullie wensen samen te bespreken?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten.

Een adviesgesprek inplannen Contact opnemen

De weg naar eindeloos genieten van uw buitenleven

Laat je inspireren

Bij Van der Heijden Buitenleven zorgen we er graag voor dat iedereen kan genieten van een gezellige en mooie tuin, bijvoorbeeld met een veranda op maat. Wij werken altijd volgens een vast stappenplan, zodat wij altijd een prachtig resultaat kunnen garanderen:

Naar de inspiratiepagina

Luxe Poolhouse in Uden
Veranda met lichtstraat in Oijen
High-End overkapping in Nistelrode
Mooi landelijk tuinhuis met overkapping in Den Bosch
Luxe carport in Eindhoven
Berging in Lith
Schutting 1
Poort 1
Vlonder 1

Loopt u al een tijdje rond met een mooi idee of droomt u van een prachtig tuinhuis dat helemaal aan uw wensen voldoet? Wilt u weten of dit gerealiseerd kan worden en ook hoe het plaatje eruitziet? Wij vertellen u graag meer over de diverse uitvoeringen, waarna we graag een ontwerp voor u maken. Plan een vrijblijvend adviesgesprek bij één van onze specialisten.

Bezoek onze showroom

Kom vrijblijvend op bezoek in onze ruime showroom in Heesch en beleef meer dan 1000m2 Buitenleven.

Bosschebaan 72
5384 VZ Heesch
0412-452718
info@houthandelvanderheijden.nl

Plan een adviesgesprek

Bezoek onze showroom